Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Garderoba na više?

Da li je u skladu sa pravilima da postavljamo oglas u kojem je puno garderobe pošto nema kategorija za to? Ja bih da se otarasim punog kofera stvari jer moram da se selim u inostranstvo, a nemam vremena posebno da prodajem :) Koju kategoriju da izaberem kada postavljam ovakav oglas?
2021 01 07
Ja imam komplet koji je bukvalno komplet i jedna etiketa je i za gornji i donji deo i ne znam u koju kategoriju da stavim 😂
2021 01 07
Koliko znam, svaki artikal treba imati poseban oglas, postavljanje vise stvari u jednom oglasu nije dozvoljeno, ili barem nije bilo, dugo nisam bila ovde, ali provodila sam ranije puno vremena na ovom sajtu
2021 01 07
I ja mislim da bi trebalo samo jedan predmet po oglasu😁
2021 01 07
Moj savet: Na primer izdvojis 4 majice kratkih rukava i uslikas ih sve zajedno i svaku posebno, stavis naslov "4 majice za 1000 dinara" na primer, i prvu sliku ubacis tu gde su sve majice. Tako isto za ostale komade. Navedes i cenu ako se nekome svidi bas ta treca majica a ne bi uzimao ostale, navedes u opisu koja je cena za svaku, ili navedes da prodajes iskljucivo kao komplet. Dosta clanica tako prodaje, imam i ja jedan "paket" od dve majicice jer su isti fazon, mozes pogledati kako sam ja to odradila, artikal je - H&M topovi.
2021 01 08
> Dani88: > Moj savet: > Na primer izdvojis 4 majice kratkih rukava i uslikas ih sve zajedno i svaku posebno, stavis naslov "4 majice za 1000 dinara" na primer, i prvu sliku ubacis tu gde su sve majice. > Tako isto za ostale komade. > Navedes i cenu ako se nekome svidi bas ta treca majica a ne bi uzimao ostale, navedes u opisu koja je cena za svaku, ili navedes da prodajes iskljucivo kao komplet. > Dosta clanica tako prodaje, imam i ja jedan "paket" od dve majicice jer su isti fazon, mozes pogledati kako sam ja to odradila, artikal je - H&M topovi. Danijela, nisi u pravu. "Administrator ima pravo da obriše bilo koji predmet za koji smatra da nije prikladan sajtu mojekrpice.rs Koji oglasi se brišu sa sajta? Pored već navedenih zabranjenih predmeta, sledeći oglasi će takođe biti obrisani sa sajta mojekrpice.rs: predmeti koji se naručuju iz online prodavnica, oglasi sa slikama sa interneta, preuzetih sa drugih sajtova ili od drugih članova, komercijalna prodaja - prodaja u više veličina i boja, oglasi za prodaju predmeta na gomili, oglasi za prodaju LOT-a ili seta sa navedenom cenom po komadu, a ne za ceo LOT ili set, oglasi u kojima se reklamira profil ili rasprodaja/sniženje ..........."
2021 01 08
Naravno da admin ima pravo na to, ali zasto ne brise svima podjednako? Ja vam mogu ovde sad ostaviti linkove ka stotinjak oglasa koji krse ova pravila koja ste naveli a stoje na forumu mesecima ili godinama. Nekome se tolerise da ima samo jednu sliku i to sa sajta, drugima obrisu takve oglase, neko ima sve slike sa sajta, komercijalnih prodavaca da ne pricam koliko ima, predmeta koji se narucuju iz online prodavnica je vise nego kupljenih licno u prodavnici. Sve u svemu, 80% ljudi ne postuje pravila sajta i admin ne stigne da sankcionise ili jednostavno nekome progleda kroz prste ili sta vec. Nista ne gubi ako pokusa da proda kako je zamislila, eventualno da joj se obrise oglas, koji moze da postavi ponovo ili da slika po jednu stvar i opet dobro. <3
2021 01 08
> UltraStore: > Ja imam komplet koji je bukvalno komplet i jedna etiketa je i za gornji i donji deo i ne znam u koju kategoriju da stavim 😂 Ako je komplet sako/pantalone ili sako/suknja, stavljas u kategoriju Kostimi.
2021 01 08
> srebrna: > > UltraStore: > > Ja imam komplet koji je bukvalno komplet i jedna etiketa je i za gornji i donji deo i ne znam u koju kategoriju da stavim 😂 > Ako je komplet sako/pantalone ili sako/suknja, stavljas u kategoriju Kostimi. Komplet je pantalone I majica/bluza, kao poslovni komplet
2021 01 08
Onda moze u Kostime, sto da ne, za to i jeste ta karegorija.
2021 01 08
Ni u ludilu ne bih dala 5000rsd za stvari koje ne mogu da vidim. Kupovina "macke u dzaku". Za taj novac odem do bilo koje popularne radnje i kupim par lepih, novih stvari. Dokle ide lenjost, da ne mogu ni da uslikam za 5000rsd. Clanice traze i za pojedinacnu stvar da znaju velicinu, mere, da li ima tragove nosenja itd. Za par stotina uslikamo sve detalje i materijal. Evo pogledajte iz svog iskustva, koliko je stvari na sajtu koje ne biste sigurno kupile, pa zamislite da vam stigne dzak takvih i platite ga 5k. Ako placamo valjda je logicno da bar mozemo lepo da vidimo stvari, plus velicina i ostalo.
2021 01 08
> Kimberly: > Ni u ludilu ne bih dala 5000rsd za stvari koje ne mogu da vidim. Kupovina "macke u dzaku". Za taj novac odem do bilo koje popularne radnje i kupim par lepih, novih stvari. Dokle ide lenjost, da ne mogu ni da uslikam za 5000rsd. > Clanice traze i za pojedinacnu stvar da znaju velicinu, mere, da li ima tragove nosenja itd. Za par stotina uslikamo sve detalje i materijal. > Evo pogledajte iz svog iskustva, koliko je stvari na sajtu koje ne biste sigurno kupile, pa zamislite da vam stigne dzak takvih i platite ga 5k. > Ako placamo valjda je logicno da bar mozemo lepo da vidimo stvari, plus velicina i ostalo. Pozdrav Ja se apsolutno slažem sa time ali ja imam sve pojedinačno uslikano i onaj koji želi da kupi taj će me pitati pa ću mu poslati sve opise i dimenzije :) Ja ne mogu ovde da uploadujem toliko slika na sajtu, 40 komada jer sajt ima problem sa rotiranjem fotografija koje ne mogu da okrenem ...a upload funkcija mi ne radi u većini slučajeva, moram uvek da preokrećem stranu... Sve što prodajem već imam okačeno na drugim prodajnim sajtovima, ovde sam se tek sad učlanila :)
2021 01 12
Nema sajt problem, već za određene dimenzije ih postavlja vodoravno a ne uzdužno (naravno da ne prepoznaje šta je na slici, već dimenziju slike). Samo cropnite po dužini i postaviće normalno.
2021 01 12