Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Problem sa oziljkom

Jel znate mozda sta koristiti kako bi pouzdano uklonili oziljak od operacije?S obzirom da nije sveze vec proslo par godina.
2021 03 29
Ja znam da je mojoj drugarici pomoglo domace kantarionovo ulje. Mozete na netu pronaci kako se pravi. Srecno 🍀
2021 03 29
Contratubex je super krema za oziljke..meni je pomogao, ali ne znam kako radi na oziljku koji nije svez..
2021 03 30
Hvala na savetima🙂
2021 03 30
Contractubex moze da se koristi samo na svezem oziljku i svrha je da "izravna" kozu, tj. da oziljak ne ostane hrapav i u tu svrhu je odlican. Iz iskustva znam da oziljak necete moci ni sa cim ukloniti, on tu ostaje. Imam ih vise, probala sam sve i svasta, prirodno i neprirodno, bila uporna, ali na kraju ipak nista.
2021 03 30
Ja imam keloidni ožiljak i meni isto ništa nije pomoglo, a baš sam neke skuplje kreme uzimala, sad se više ni ne sećam naziva jer je dosta vremena prošlo. Pratim temu, pa možda neko zna šta pomaže.
2021 03 30
Uglavnom svi govore dok je sveze nesto i deluje ovako tesko.
2021 03 30
Posle par godina tesko da Vam ista sem lasera (odnosno intervencije) moze pomoci...eventualno moze malo da izbledi suncanjem. Imam i sveze i par godina stare...pa pricam iz iskustva. Za sveze je jedna od jeftinijih a efikasnih varijanti Šaljicev Melop E melem tj. mleko. Skuplja varijanta je ulje Theresien Öl (ima na sajtu Srbotrade apoteke).
2021 03 30
Cula sam da se moze resiti plasticnom hirurgijom za to treba poprilicnu sumu izdvojiti.Ali je hirurg rekao s obzirom da se nalazi na mestu gde se prilikom svakog pokreta savija moze se desiti da se nakon intervencije opet pojavi u blazoj formi.
2021 03 31
Ovo prvo za novac stoji 🙄 a to sto Vam je rekao za pregib-nisam znala ali ima logike. Steta sto to niste tretirali doknje bila sveza rana melemima, neki su zaista delotvorni. Ostaje da se raspitate kod nekog bas dobrog dermatologa da li moze nekim tretmanom laserima ili nekim drugim savremenim aparatom da bar ublazi, izbledi oziljak. Verovatno i to kosta, ali manje nego hirurgija.
2021 04 01
Bila sam maloletna kad je bila operacija,pa nisam bas bila upucena.Kasnije sam saznala od drugih lekara da u razvoju nije ni trebao raditi operaciju,da cim prodje razvoj i ti problemi prodju, kamoli traziti novac no to je sada druga tema.
2021 04 01
Sve razumem...ja imam ogroman oziiljak od operacije slepog creva u 4.razredu osnovne...ali takav da izgleda gore od bilo kog carskog reza i takav da nema lekara ili osobe koja ga je videla a da nije uprla prst i pitala od cega je. Zato i znam da "leka nema" ako se na vreme ne reaguje. Dok npr. oziljci od intervencije pre 6 meseci jedva da se primecuju uz redovno mazanje melema i naravno vrhunskog hirurga u samom startu. iako sam mogla, nikad nisam pomisljala da taj na stomaku hiruski maknem...jednostavno to prihvatite kao deo sebe, ali kao nesto sto ne odredjuje ko ste i kakav ste covek, niti da je to presudno za srecu... ;)
2021 04 01
Isti slucaj i mene tako svako pita s obzirom da je koleno u pitanju.Al sad mi ok ranije mi je vise smetalo.Mada uvek sam za to da se treba raditi na sebi u smislu prirodnog.
2021 04 01
Dermatix i kelo cote mi je lekar preporucio Dermatih 15ml 5000 🤯🤬😡🤬😡 A ovaj drugi kod nas ne moze da se nabavi Remescar isto ne moze da se nabavi Kazu da Emu ulje radi posao sjajno- ali naravno ne moze da se nababi kod nas... Moji oziljci su svezi 7 dana i jos nisam pocela da mazem ,cekam da prodje bol (na dodir) pa onda krece mazuckanje Za te starije koliko iscitah svuda oo forumima samo laser radi posao
2021 04 04
Contractubex bez recepta - onlinecheappills.com Kupio, probao i mogu reci da deluje i da na kratko zivot deluje savrseno!
2024 03 21