Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Farbanje kose

Cao devojke, htela bih da se farbam ovako, imam tamno braon kosu i nikad se nisam farbala... Moja frizerka to ne zeli da radi jer cesto joj nisu zadovoljne musterije kako ispasne...Da li imate neka iskustva, savete, preporuke za salone koji bi mi to lepo uradili... I kako negujete takvu kosu ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c438b22b5adb7ed62d6cb3636d9ac8cf.jpg)
2021 06 10
Moja najbolja drugarica radi svoju kosu u Farcom salonu u Stanoja Glavasa (Palilula). Oni su valjda tamo specijalizovani za to, doduse ona ima bas svetlo plav balejaz ali je zaista jako lep. I kad joj izraste prirodna boja, nekako se lepo stopi sa farbanim delom kose bas ga odradjuju profi Pitacu je koliko placa, znam da mi je rekla da je placala skuplje u drugim frizerskim salonima i nikad nije bila zadovoljna kako joj odrade jer ona ima prirodno bakarnu svetlo braon kosu, koja je jako zahtevna i tesko se izvlaci pigment iz nje
2021 06 10
Sestra i mama su radile u HC Private Room na Dorćolu, posle je kolorista otvorio privatno, Srđan Hair. Idi na Insta, obema je prelepo i prezadovoljne su bile. Cene su jake ali vrede.
2021 06 10
I ja sutra idem u Farcom salon, dobila sam baš dobre preporuke. Imaju cenovnik na sajtu, nisu skupi. Osim njih mogu da preporučim salon Zailac, na Bulevaru. Mladen fenomenalno radi, i ne bih ni tražila drugog frizera da se nisam kasno setila da zakažem, a žurim da sredim kosu zbog neke svadbe sledeće nedelje.
2021 06 10
Ja uvek preporučujem Milana, Milan Scisorhands, moj stari poznanik i po meni jedan od najjaci frizera u gradu, posebno za te sombre, ombre i balejaz tehnike.
2021 06 10
Hvala puno na odgovorima😊❤️
2021 06 10