Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kupicu pa cu da suzim i skratim

Imate li i vi ovakve postupke? Svidi mi se nesto, mere ne odgovaraju, ali ipak kupim pa nosim kod snajdera pa se nekako i ne osecam bas ok kad znam da sam prekrajala to. Trenutno sam u fazi "lecenja" od toga, tj, kupujem samo ono sto mi apsolutno odgovara. Sta vi mislite o tome? Kupovina i snajder ili samo kupovina? Naravno, ne mislim na neke preskupe stvari koje se mozda i isplati suzavati.
2021 07 31
Mene bi to bas mrzelo da radim, jedino farmerke skoro sve moram da suzim zbog tankih listova... Ali zato moja majka sveeee sto kupi nesto doda, nesto skine, nesto usije, nesto suzi... uvek nesto nadje da menja...
2021 07 31
Nikad to nisam radila do sada, ali evo danas sam naručila haljinu koja mi je verovatno velika. Nije moj broj, čak nisam tražila ni mere, ali rekoh srediće valjda krojačica 😂
2021 07 31
Dogodilo se da narucim u svojoj veličini pantalone kao farmerke, jer su mi se mnogo dopale, a da ne tražim dužinu, pa sam sama suzila donji deo i skratila ih. Naravno, nije mi to bilo TO. S obzirom da možete kupiti odlične komade u SH radnjama za smešne pare, trivijalno je nositi ih kod krojacice i platiti više prekrajanje. Jedino ako nadjete neki skupocen komad po niskoj ceni, vredi platiti vrsnoj krojacici da suzi ili skrati profesionalno
2021 07 31
Obicno trazim mere i sa elastinom,jer imam visak kg 😔....skoro sam uzela haljinu,gore top i ne svidja mi se kako mi stoji taj top,jer sam siroka u ramenima i evo ta haljina ceka da odnesem da se prepravi u suknju.Skoro sam suknju sredila tako sto sam sliceve koji su bili celom duzinom (suknja do poda) suknje,malo usila.
2021 07 31
Sužavala ranije, ali to onda nije to. Uvek se vidi da je prekrajano i ne sviđa mi se. Često previše suze. Kupujem samo ono što mi odgovara. Jedino nogavice skraćujem, to mi je ok. Skupe predmete žali bože prekrajati jer gube na vrednosti, pa ako odlučite da ih prodate posle, teže će ići.
2021 07 31
Ja ne volim da prekrajam i ne radim to nikada. Ajde neke jeftinije komade, ali ono sto je skupo, vredno i retko tacno bi mi bilo zao da to neko dira i menja jer to posle nije to. Kupim ono sto mi se svidi i odgovara. Ove godine sam kupovala stvari koje su mi sire i vece pa sam prestala jer su neki modeli toliko siri i cudni da ja u njima izgledam kao trokrilni ormar a nosim XS-S. :') inace mi je malo falilo da kupim neke lanene pantalone, velicina S rekoh super odgovarace, probam ih a na meni izgledale kao da sam ih pozajmila od babe, sve siroko, prostora koliko hoces. Bas cudno i bezveze za nesto sto je S.
2021 07 31
Oho, zanimljivih komentara i misljenja ima. Nisam posmatrala prekrajanje skupih, vrednih i retkih komada tako, ali cu poceti. Da, rece nekoliko njih, to nije to. Ok mi je skracivanje duzine pantalona, razumno.
2021 07 31
Uh ja sam vdele jedne farmerke mnogo mi se dopadaju, u startu znam da mi je veliko u butinama.Pazarila bi ih ali se i prodaju za ne bas sitne pare+krojac,ispasce skupo.Medjurim isplatilo bi se ako nadjes neku stvar koja vredi dosta,a da je bas povoljna,da je nosis kod krojaca,na prepravku
2021 07 31
Joj, Jelena, nisam vise pametna ,:) Devojke su dale jako dobre argumente, moracu da sednem i razmislim. Meni snajderka ne uzima mnogo, ali nije neka profesionalka, plus znam da je suzavano... Definitivno moram da sednem i razmislim.
2021 08 01
Ovo je moja priča. Gomilu para dadoh na prepravke i više mi se smučilo. Ne isplati se, nikako. Fabrički je fabrički a svaka prepravke se vidi.
2021 08 01
Ja npr kupim sa sitnim felerom koji može da se sredi, ako baš odlepim za modelom i jeftino je, pa sama usijem ako je rasiveno ili prisijem stiker, kamencice.. da sakrijem oštećenje, da izgleda kao takvo originalno. Uzela sam jako dobru, neobičnog kroja haljinu u SH radnji za sitne pare, na ledjima u predelu šire bretele je bila oštećena peglom i tu sam prišila neobičan stiker u istoj boji. Kako je sama haljina malo neobična, to je leglo kao da je fabrički, a model mi stoji savršeno, doda gde treba da ne izgledam premrsavo. E, to mi je super investicija kad je u pitanju kupovina sa doradom predmeta
2021 08 01
> MinaMasa: > Joj, Jelena, nisam vise pametna ,:) Devojke su dale jako dobre argumente, moracu da sednem i razmislim. Meni snajderka ne uzima mnogo, ali nije neka profesionalka, plus znam da je suzavano... Definitivno moram da sednem i razmislim. Pa ako pronadjes nesto sto kosta npr 1000 din,a u radnji bi kostalo 10000,mislim da je svakako isplativo.Hocu da kazem ako nadjes neku skupu stvar po povoljnoj ceni ovde,isplati se prepravka...
2021 08 01
Moja drugarica to radi sa farmerkama.Kupuje stare modele Diesel,Replay,koje su uglavnom ravnog kroja i one se prodaju po prilicno niskoj ceni na kp sajtovima.E to kupuje i suzava nogavice.
2021 08 01
@Jaca, to je super ideja, ali me to tek posebno mrzi da radim :') Samo kad se ne bi videlo da je suzavano. Sad se setih devojke, podseti me kaileenakala, studirala je sa mnom, isto tako davala silne pare na prepravke, cak je jednom i pidzamu suzila sto je meni vec bio totalni apsurd.
2021 08 01
1 2