Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kandida, saveti potrebni

Zdravo svima, Ako neko ima iskustva i uspesne nacine kako se oslobodio uporne kandide, bila bih zahvalna da pisete!!! Hvala :)
2021 12 09
Prvi korak je izbaciti šećer i sve proizvode koje sadrže šećer.
2021 12 09
Ja sam pila ulje divljeg origana, pomoglo je. I dosta limunade (bez secera naravno). Kao sto je napisala Apple red, korigovati ishranu - izbaciti secere i belo brasno, ili bar svesti na minimum. Uporna je i dosadna gljivica, ali ovo u kompletu ce ti pomoci da je se otarasis.
2021 12 09
> FashionCode: > Zdravo svima, > Ako neko ima iskustva i uspesne nacine kako se oslobodio uporne kandide, bila bih zahvalna da pisete!!! > Hvala :) Da biste se resili Candide, mozete slobodno vec od danas, ili sutra da pocnete sa uzimanjem ovog preparata, u vidu kapsula. Potrebno je da ih uzimate 2 caps.uz glavni obrok, ili odmah nakon obroka, u trajanju od dva meseca, bez prekida. Jedna kutija je dovoljna za mesec dana. Cena jeste malo jaca, ali vredi svaki dinar. Ja sam imala kandidu, posledica pada imunog sistema, neredovne ishrane, i radila sam po 18h dnevno. Ne pricam napamet da je ovo zaista najbolji preparat za Candidu na nasem trzistu. Stric mi je prof.gastroenterologije, studirao u Americi medicinu, specijalizirao gastroenterologiju, tamo je ostao da zivi i radi. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f870e668b57bc696436f16a8ff6c18c6.jpg)
2021 12 10
Ne morate kupovati skupe preparate, dovoljan je bilo koji probiotik sa Bulardi bakterijom, ima za 300 dinara u nekim apotekama Enterobiotik, on je najjeftiniji, a potpuno isto radi kao i duplo skuplji, jer je isti broj dobrih bakterija. Možeš piti srebrnu vodu po koji gutljaj više pita dnevno, ona je za imunitet, a protiv loših bakterija i gljivica, rešava problem i upornijih. Pri podizanju imuniteta, zdravoj ishrani, uz prirodnije preparate, bez antibiotika, bez šećera, naravno, rešiće se brzo problem. Pri uzimanju antibiotika, hoće da poraste broj gljivica, zato se predlažu probiotici uz antibiotike, ali to lekari ne naglase, kao ni važnost Bulardi bakterije.
2021 12 10
Ukoliko putem ishrane ubacujete ono čime se kandida održava u povećanom broju,ni jedne tablete vam tu neće pomoći da je vratite u normalu. Ublažiti simptome hoće(sve ovo navedeno,kapsule,ulje itd)ali rešiti problem neće.Zato je potrebno pridržavati se pravilne ishrane..
2021 12 10
Bulardi, i svi ostali probiotici koji su mnogo bolji od Bulardija, ne mogu da izlece Candidu. Za probiotike se treba dobro informisati, meni Bulardi nije cinio nista posebno, vec potpuno drugi... Granulirani, ali to je druga tema. Govorim iz licnog iskustva. Meni je jedino pomogla Bio Kult Candea, koja je iskljucivo namenjena za upornu Candidu. Nikakve srebrne vode se ne piju tokom terapije, jer se Candida samo "zbunjuje" a simptomi se nece povuci. Druga stvar, ulje origana ne podnosi svako isto. Kao sto sam i navela, ne brkam babe i žabe, vec sam.se lecila prema uputstvima rodjenig strica, koji je profesor gastroenterologije, zavrsio fakultet u Americi, tamo radi i zivi. Guglajte malo, a ja sam iznela moju pricu.
2021 12 10
Poslao mi je americki preparat za Candidu, nije mi odgovarao, onda je rekao da predjem na Bio Kult Candea... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f1354e9baa72f01437e8bcbd1e02db02.jpg) Kada se izlecite od Candide, onda treba dizati imunitet...
2021 12 10
Ako nisi koristila AG vodu, ne možeš da pričaš napamet, jer je prvenstveno za imunitet, protiv velikog broja gljivica i loših bakterija. Iz ličnog iskustva pričam i ja, a nekim starijim ženama sa velikim brojem gljivica je pomoglo posle dužeg korišćenja, da se nisu vratile, što je super, jer je njima slabiji imunitet i uglavnom se uporno vraćaju. AG voda ne može da šteti. Kad sam pila domaći kefir, nije mi smetala ni kafa na prazan želudac. To sam zaboravila da navedem. Kefir je odličan za raznorazne probleme. Ćerki drugar je imao gljivicni problem, posle korišćenja kefira, sve mu se povuklo, a probao je sve živo što su mu lekari predložili.
2021 12 10
Mene su limun, meditacija i dijeta bez secera oslobodile te zveri :)
2021 12 11
Stres prouzrokuje disbalans ph vrednosti organizma i tako kreću problemi na fizičkom nivou, kako bakterija i gljivica, tako i hormona, funkcionisanja unutrašnjih organa.. sve kreće iz glave, tj iz dobrog ili lošeg razmišljanja, ja bih preformulisala- intenziteta dobrih i loših osećanja, koje svako proživljava na sopstveni način. Podržavam bilo koji način adekvatnog opuštanja i trošenja negativne energije.
2021 12 11
Ulje divljeg origana i caj od divljeg origana. Ulje ukapate u kasicicu nekog drugog ulja najbolje maslinovog, nikako na kocku secera, kandida obozava secer.
2021 12 11
I ja sam pila ulje divljeg origana, jeste jako, jeste ljuto ali pomaže 😊 pije se prema uputstvu i stvarno je odlučno. Čal sam i nastavila da ga pijem jer mi je prijalo organizmu. Promena načina života - ishrane igra veliku ulogu. Ja nisam potpuno izbacila ni sećer ni brašno, smanjila sam na minimum i radilo je posao. 😊
2021 12 12
Po meni ishrana #1!!!! Secere stvarno izbegavati (na neko vreme ukinuti a zatim ubaciti povremeno ako ti se bas trazi) Zatim ne jesti pecurke (to mi je rekla ginekoloskinja) Raditi na imunitetu, voce, povrce, postaje ucestalija kada ti vrlo cesto pada imunitet. Paziti i na ves i na higijenu (to se podrazumeva) Po potrebi/pojavi koristiti vaginalete domacrg proizvodjaca mislim da se zovu kansen u narandzastoj kutijici. Dosta su jeftinije od Canesten vaginaleta. U slucaju jakih nelagoda, koristiti canestenovu krenu po potrebi izvan, a samu vaginaletu unutra. Sto se imuniteta jos tice, Stvarno velika preporuka za jedan jedini suplement koji koristim a to je Curcumawell. Niti sam se razbolela, biti mi je opao imunitet pa mi se hronicna kandida vratila. Eto, Nadam se da ces se nekako izboriti! Srecno♥️
2021 12 14
Ja sam dobila kandidu od antibiotika, pritom sam uz antibiotike pila i probiotike i nista nije vredelo. Pila sam naravno i nakon antibiotika neko vreme i nista. Zanima me to ulje divljeg origana, kako ga pijete, cula sam dosta razlicitih iskustava i nacina upotrebe da se ublazi taj ruzan i jak ukus i miris...? Ko ima iskustva neka pise o nacinu koriscenja. Sto se probiotika tice, meni je na kraju jedna hemicarka rekla da je najveca glupost piti probiotik u isto vreme kad i antibiotik, jer antibiotik ubija te dobre bakterije kako prirodne tako i te unete probiotiko, tako da uzimanje probiotika uz antibiotik je bacanje i bakterija i para. Probiotik bi bilo dobro da se pije pre i posle antibiotike, ne misli taj dan nego pre terapije uopste.. znaci ako znate da cete piti antibiotike, nije hitno da pocnete, uzmete da pijete probiotik nekoliko dana ranije, pa dok pijete terapiju onda ne zumate probiotik i cim zavrsite odmah nastavite sa probiotikom....
2021 12 14
1 2 3