Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Razvodi, raskidi /

Toksicna veza

Zdravo svima, zelim cuti savet od sve vas koji ste prosli niz ove faze u vezu.. Trenutno vodim najtezu butku sa sobom pamet-srce. Raskinula sam sa partnerom posle godinu dana veze i ovo nam je vtora veza koju sam ja za prviput u zivotu omogucila jer sam ga previshe volela. Jako je ljubomoran, svakog mushkarca pogleda kao neki konkurent. Svadjamo se za sitnice a ja celo vreme dajem objashnjenje za neshta koji nisu logichni da bi se desile. Do te mere da na fakultetu asistent mi je odlozio seminarski rad a ja nisam njemu rekla (smatra rizik faktora da sam komunicirala sa asistentom koji ima godine kao i ja)... Izlazak na kafu sa drugom u drugaricom ne podnosi, jer smatra da mi se drug moze pustati. Sada 10 dana dolazi pred zgrade u plakanju da mu je teshko i da dam josh jednu shansu da se popravi i kune mi se bogom. Svaki dan plache ispred zgrade. Da li je znak za manipulativne, toksiche veze sa koje se moram pomiriti i bezati? 🤕
2021 12 26
Očigledno jeste, svaki manipulator plače i obećava, pa opet sve isto. Ljudi se ne menjaju tako lako. Ljubomora neće nestati, samo će on nedelju/možda dve, ćutati i držati to u sebi, a onda eksplodirati. Tvoja najveća greška je što mu se pravdaš. Zato mu se i može da se tako ponaša. Kod neke druge to ne bi prošlo. Tvoj stav treba da bude u stilu:"Tako misliš? Dobro. Onda ne treba da budemo zajedno. Želim ti sreću. " Ako želiš da proveris, daj mu sansu, na tebi je. Iz Makedonije si?
2021 12 26
Pošto i sama postavljaš temu kao toksična veza to znači da tebi u toj vezi nije dobro. Često se zaljubimo u ideju kako bi moglo biti umesto kako je. Ako osoba sa kojom si ne čini te ispunjenom, boljom, ne pruža ti podršku da budeš samostalna i snažna onda to nije osoba za tebe. Mislim da si i sama svesna toga samo je teško napraviti korak dalje, krenuti u novom pravcu.
2021 12 31
Devojke klonite se patoloski ljubomornih muskaraca, takve veze ce vas najverovatnije dovesti do anksioznosti i teskog oblika depresije. 😬
pre 15 dana, 00:13
Bezi i neokreci se,da sam bila ja pametna pre 7 godina isto tako bi uradila,zablokirala ga na svim mogućim mrežama,i pretila policijom kad bi dosao da se izvinjava. Sa narcicisima i manipulatorima je jako teško izadji na kraj.
pre 4 dana, 07:34