Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Bojenje kose kanom iskustva

Interesuje me bojenje kose kanom. Probala bih crnu ali se iskreno dvoumim. Moram da priznam da sam nasla staru temu u kojoj su clanice konstatovale da im kosa nakon upotrebe kane bas opada? Da li je to istina? Zaista sam ostala u soku Saveti Iskustva Hvala
2022 01 29
Mozda to zavisi koliko se cesto stavlja, ja sam je dugo koristila i kosa mi je bila sjajna, meka, posto zelim da se vratim crvenoj boji, verovatno cu se vratiti i kani.
2022 01 29
Ne moze biti stetnija od farbe. Fora je samo dok ukapiras koja kolicina,gustina ti odgovara i koliko vremena da drzis na glavi. Ja iskreno nisam imala zivce za to pa nisam pokusavala, ali mozda i nateram sebe :)
2022 01 29
Super tema! ☺️ Da li se crvenom kanom može dobiti i ona intezivna crvena ili samo riđa i postoji li neki trik za to? Drugarica koja je koristi kaže da joj je kosa deblja, zdravija i sjajnija od nje... Imate li preporuku od kog proizvođača kupiti? Hvala unapred na odgovorima. 🌟
2022 01 30
> magic_mushrooms: > Super tema! ☺️ Da li se crvenom kanom može dobiti i ona intezivna crvena ili samo riđa i postoji li neki trik za to? Drugarica koja je koristi kaže da joj je kosa deblja, zdravija i sjajnija od nje... Imate li preporuku od kog proizvođača kupiti? Hvala unapred na odgovorima. 🌟 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/15ab8bb1c9f245e9e625562cad328529.jpg) Ja sam se njom farbala, mozes je mesati sa cajem od hibiskusa umesto vode za intenzivniju boju i sjaj.
2022 01 30
Probala sam jednom pre 15 godina kad sam bila teen i nikad više. Mnogo opada kosa i treba joj čitava večnost da se oporavi i posle se farba ne prima gde je bila kana. Nikako i nikad ne preporučujem.
2022 01 30
> VanaNaNaNa: > Probala sam jednom pre 15 godina kad sam bila teen i nikad više. Mnogo opada kosa i treba joj čitava večnost da se oporavi i posle se farba ne prima gde je bila kana. Nikako i nikad ne preporučujem. Meni npr nije opadala kosa, izgledala je sjajnija i zdravija nego sto je npr sad a crvenu boju, farbanu kanom, sam lako farbom, zamenila smedjom bojom, kestenjastom. Mozda zavisi od podloge, samog kvaliteta kose, koliko cesto se stavlja kana, proizvodjaca...to vec ne znam.
2022 01 30
> VanaNaNaNa: > Probala sam jednom pre 15 godina kad sam bila teen i nikad više. Mnogo opada kosa i treba joj čitava večnost da se oporavi i posle se farba ne prima gde je bila kana. Nikako i nikad ne preporučujem. Bas sam neprijatno iznenadjena. Da li ste bojili kosu sa crvenom kanom ili nekom drugom? Crvena je bez ikakvih primesa, da li ove druge imaju nesto dodato sto utice na opadanje? Gde nabaviti pravu indijsku kanu?
2022 01 30
Ja farbam kosu već godinama u crno sa kanom, nikad mi nije bila lepša ni duža sa farbom sam je samo gorela nikad nije mogla da poraste.a to što opada to je neki drugi faktor nije od kane.mada jeste da farba ne prima posle.i kana ne može da se skine kao farba.ako planiraš nekad svetliju nijansu nije onda za kanu.
2022 01 31
Crvenom ovom sa slike iz teme :( I to sam imala tada baš lepu dugu kosu koja je propala od kane i morala sam da je isečem. Traume :( Ako Vam je kosa prirodne boje možete kolor šamponom od toga ne opada. > misslana: > > VanaNaNaNa: > > Probala sam jednom pre 15 godina kad sam bila teen i nikad više. Mnogo opada kosa i treba joj čitava večnost da se oporavi i posle se farba ne prima gde je bila kana. Nikako i nikad ne preporučujem. > Bas sam neprijatno iznenadjena. Da li ste bojili kosu sa crvenom kanom ili nekom drugom? > Crvena je bez ikakvih primesa, da li ove druge imaju nesto dodato sto utice na opadanje? > Gde nabaviti pravu indijsku kanu?
2022 01 31
Moja mama se farba crnom kanom i super je.Niti joj kosa opada,niti ima bilo kakkvih problema.Ko voli,preporuka
2022 01 31
> sloba1976: > Ja farbam kosu već godinama u crno sa kanom, nikad mi nije bila lepša ni duža sa farbom sam je samo gorela nikad nije mogla da poraste.a to što opada to je neki drugi faktor nije od kane.mada jeste da farba ne prima posle.i kana ne može da se skine kao farba.ako planiraš nekad svetliju nijansu nije onda za kanu. Koju "marku" kane koristite? Tj., gde je nabavljate? Vidim da su podeljena misljenja pa mi nije svejedno...
2022 01 31
> VanaNaNaNa: > Crvenom ovom sa slike iz teme :( > I to sam imala tada baš lepu dugu kosu koja je propala od kane i morala sam da je isečem. Traume :( > Ako Vam je kosa prirodne boje možete kolor šamponom od toga ne opada. > > misslana: > > > VanaNaNaNa: > > > Probala sam jednom pre 15 godina kad sam bila teen i nikad više. Mnogo opada kosa i treba joj čitava večnost da se oporavi i posle se farba ne prima gde je bila kana. Nikako i nikad ne preporučujem. > > Bas sam neprijatno iznenadjena. Da li ste bojili kosu sa crvenom kanom ili nekom drugom? > > Crvena je bez ikakvih primesa, da li ove druge imaju nesto dodato sto utice na opadanje? > > Gde nabaviti pravu indijsku kanu? Color sampon sam koristila kao teen. Htela sam kanu da probam da bi mi progustila kosu malo, posto ona pravi sloj oko dlake pa bi trebalo da izgleda jace deblje gusce. To da opada me je sokiralo, ispada kontra efekat. Moja je sad prirodna ko bebeca. A i zbog treninga (bazen) farbe mi se jako brzo isperu, color sampon bi se isprao jos brze
2022 01 31
> misslana: > > sloba1976: > > Ja farbam kosu već godinama u crno sa kanom, nikad mi nije bila lepša ni duža sa farbom sam je samo gorela nikad nije mogla da poraste.a to što opada to je neki drugi faktor nije od kane.mada jeste da farba ne prima posle.i kana ne može da se skine kao farba.ako planiraš nekad svetliju nijansu nije onda za kanu. > Koju "marku" kane koristite? Tj., gde je nabavljate? > Vidim da su podeljena misljenja pa mi nije svejedno... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/33461ebe5e47d4daa17ba99fc8a13fe9.jpg) u DM ima
2022 01 31
> sloba1976: > > misslana: > > > sloba1976: > > > Ja farbam kosu već godinama u crno sa kanom, nikad mi nije bila lepša ni duža sa farbom sam je samo gorela nikad nije mogla da poraste.a to što opada to je neki drugi faktor nije od kane.mada jeste da farba ne prima posle.i kana ne može da se skine kao farba.ako planiraš nekad svetliju nijansu nije onda za kanu. > > Koju "marku" kane koristite? Tj., gde je nabavljate? > > Vidim da su podeljena misljenja pa mi nije svejedno... > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/33461ebe5e47d4daa17ba99fc8a13fe9.jpg) u DM ima Ovu i ja koristim evo god dana i nikad nije bila lepša i zdravija..
2022 01 31
1 2