Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta kupujete?

Zdravo. Interesuje me kako trazite odecu za sebe na sajtu. Da li vise trazite lepe komade nepoznatih brendova, koje su nizeg cenovnog ranga? Ili volite da kupujete proverene brendove za koje znate da vam garantuju kvalitet, stvari koje su malo skuplje ali pouzdanije?
2022 04 17
Isključivo gledam i kupujem povoljne stvari. Nevezano da li je neki brend ili ne.
2022 04 17
'No name' stvari me uvek vise privuku 😊
2022 04 17
Najbitnije mi je da mi se predmet dopada,a naravno i da je ok cena.Nikad ne gledam koji je brend u pitanju.
2022 04 17
Ni ja ne gledam brend, obozavam super stvari po povoljnim cenama, bas me obraduje kad nadjem nesto tako. Skoro sam kupila ovde nov top sa puf rukavima za 700 dinara (no name), nema ko me nije pitao gde je kupljen :)
2022 04 18
Brend mi nije bitan, kupujem ono sto mi se svidi i naravno sto mi je u isto vreme potrebno a cena pristupacna.
2022 04 19
> ubavkam: > Ni ja ne gledam brend, obozavam super stvari po povoljnim cenama, bas me obraduje kad nadjem nesto tako. Skoro sam kupila ovde nov top sa puf rukavima za 700 dinara (no name), nema ko me nije pitao gde je kupljen :) Sad me baš zanima kakva je to majica 😊
2022 04 19
Kupujem ovde ono što mi je povoljno, interesantno, a kvalitetno, mada tako kupujem i u radnjama. Može biti skuplji aktuelan brend, može biti vintage komad, čak i nešto šiveno interesantno dolazi u obzir, kao i nepoznat brend super kroja i dobrog sastava. Problem je dobra ponuda, inače bih imala onoliko koliko je potrebno, ovako imam viška 🙄
2022 04 21
Gledam brend.Zato sto odredjeni garantuju kvalitet.Otprilike znam sta mogu da ocekujem.Ako mi se nesto dopadne nekog brenda za koji nisam cula kucam na netu da vidim o cemu je rec.Ako nista drugo sa "madi in italy",nema greske u kupovini,bar dosadasnje iskustvo.I to ako nema ime brenda.Sve ovo naravno,posto kupujemo na slepo,bez probe itd.Tako da ipak imama neki reper u odabiru.Ne kupujem nista sem ako mi se neki model bas dopadne sto je retko,od ovih brendova koji su popularni kod nas.
2022 04 21
..i da prolazim super povoljno u kupovini tih kod nas nepoznatih brendova,posto su potcenjeni,zbog ovih koji se najvise prodaju kod nas i precenjeni su,mislim na "brendove",vec poznati svima.
2022 04 21