Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Svakodnevica /

Prodavnice, artiklli, rasprodaje /

Dr. Martens Srbija

Da li neko ima iskustva sa poručivanjem preko sajta www.martenssrbija.com? Ne dozvoljava mi da postavim link 😐 Cene su baš povoljne u odnosu na cene u radnjama.
2022 05 25
Meni izgleda kao loša kopija njihovog UK sajta sa kojeg smo naručivali više puta jer muž nosi broj koji se u Srbiju ne uvozi. Sumnjivo mi je jer su cene značajno, ako ne i duplo niže u odnosu na cene u funtama a i u odnosu na Office shoes, plus kada se ide dole u Uslove, sve je na engleskom, nema zvaničnih podataka. Fotografije obuće su lošijeg kvaliteta u odnosu na originalan sajt i ne mogu se zumirati, nema aksesoara kao ni sredstava za negu obuće što ćete naći na zvaničnim UK/US sajtovima. Lično se ne bih usudila da odatle naručim.
2022 05 25
Pa da, baš sam gledala - sve je nekako nepotpuno u odnosu na original sajt. Ali kasno .. jer bravo za mene 🤦😁 naručila sam sandale, i sa poštarinom kao, su mi skunuli 60 eura sa kartice. Stigao mi je mail da je uplata uspešno izvršena, a sandale verovatno neće nikad stići.
2022 05 25
Baš mi je žao ako tako ispadne, javi obavezno ovde ako sandale stignu i ako si zadovoljna jer onda je to zaista povoljna kupovina.
2022 05 27