Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Preporuka/antipreporuka za ginekologa u Nišu

Slobodno izložite vaše iskustvo i mišljenje. Bilo ono pozitivno ili negativno. Sama imam jako, jako loše iskustvo sa klinikom Ginobsis. Dosta dugo sam koristila njihove usluge i bila jako zadovoljna, ali nakon korone su se sveli na priličan neprofesionalizam i alavost.
2023 04 09
Ja idem kod doktorice Simone Dašić, ona radi u studentskoj poliklinici, i vodila mi je prvu trudnoću tamo, nakon toga sam išla kod nje privatno. Posvećena je, detaljna, ljubazna, i odlično radi svoj posao sve preporuke za nju 😊 Kad sam se porađala sa trećim detetom porodio me doktor Bratislav Vidović, bio je to divan porođaj u odnosu na prva dva 😆 Čovek ima odličan pristup, bila sam prezadovoljna, pa pošto sam trudna četvrti put našla sam gde radi privatno i ići ću kod njega.
2023 04 10
Moj ginekolog je dr Monika Matejić. U Domu zdravlja važi za jednu od najboljih, ako ne i najbolja po nekima, ali se dugo čeka za pregled kod nje. Ja sam lično jako zadovoljna njenim pristupom, ljubaznošću i vremenu koje posveti svom pacijentu. Privatno radi i u ordinaciji "Poligin".
2023 04 12
Definitivno dr. Dusan Simic u poliklinici Mirabiliss
2023 04 14
Takodje sve preporuke za dr Simonu, isla sam kod nje dok sam bila student. Da li znate mozda da li radi u nekoj privatnoj klinici? 🙂
2023 05 23
Doktorka Simona radi u Demetri privatno. :")
2023 07 08