Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je s mozgom?

Zdravo, skoro sam se prikljucila krpicama i naisla na jednu stvar koja mi je skroz nerealna. Da li ljudi koji prodaju nesto osteceno ili isflekano zaista misle da ce neko poverovati da je tu stvar kupac sam ostetio? Pa on je to platio svojim parama, zasto bi rizikovao kad svi znamo da je povracaj kada su ovakvi sajtovi u pitanju skoro nemoguc (cast izuzecima). Takodje sam po utiscima videla da se uvek pozivaju na svoje pozitivne ocene i kupca nazivaju lazovom upravo zbog toga.
2023 11 20
Bilo je neretkih situacija kada je kupac nosio na jedno vece (svecane haljine) i hteo da vrati pod izgovorom "ne odgovara mi" a ima i onih sto bi ostetili da bi dobili pare nazad ako im se ne svidja
2023 11 20
> SvetlanaRadic: > Bilo je neretkih situacija kada je kupac nosio na jedno vece (svecane haljine) i hteo da vrati pod izgovorom "ne odgovara mi" a ima i onih sto bi ostetili da bi dobili pare nazad ako im se ne svidja Ima toga, ali takodje ima prodavaca koji uvaljuju oštećene stvari na konto "moje pozitivne govore o meni". Meni se desilo da sam kupila predmet, članica je imala jednu negativnu u kojoj se članica žali na oštećen predmet a prodavac odgovara sa "Ti si to oštetila jer hoćeš da vratiš". Imala je 700 pozitivnih, pa sam ignorisala taj negativan I kupila predmet. Stigao mi je oštećen, da bi na moj pokušaj reklamacije rekla da sam ja " photoshopovala" torbu pa izgleda izbledelo, slike sam joj poslala odmah po prijemu. Njene slike, torba je intenzivno crna I kao iz butika a meni stiže izbledela I sa flekama. (Smrad ne mogu da dokažem, ali evo tek sad je izluftirana posle skoro godinu dana luftiranja u predsoblju i iznošenja napolje). Uglavnom, admini su je na kraju blokirali zbog toga. Poenta priče, to je veoma popularan šablon ovde, jer ko će verovati tom jednom negativnom (još ako kupac ima malo utisaka), naspram njihovih 500+ pozitivnih.
2023 11 21