Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Opis predmeta

Ne mogu da razumem da pojedine clanice ne umeju tacno da opisu stvar koju zele da prodaju. Tipa-stavljen je tag vuna a ocigledno je da se radi o poliesteru u kombinaciji sa ko zna cim, svi mi ili bar vecina svakako umemo da procenimo tj vidimo da li je u pitanju vuna ili ne. Onda, opis predmeta je novo-nenoseno a iste te patike su vidno isprljane na slici. Kako to moze biti novo i nenoseno? Zaista nema smisla.
2023 11 22
> EnaElena: > opis predmeta je novo-nenoseno To je najveći bezobrazluk, za mene, koja sam ovde tek neki mesec, samo kao kupac. U smislu, oglas novo bez etikete, a u opisu nošeno jednom,dva puta... ILI... Probija plafon bezobrazluk, opet iz mog ugla, znači, čak u naslovu predmeta stoji NOVO, u opisu odlično, u tekstu nošeno par puta ili koje već gluposti kao obrazloženje pišu. I to je po meni neka vrsta pecalica, mamaca kako god, isto kao i oni predmeti za koje nikad nisam dobila odgovor. Tu su samo da privuku pažnju. Tj, možda i nisam sigurna u ovu svoju izjavu, možda te članice stvarno misle da su to novi predmeti, iako su x puta nošeni 🤷 Ali evo najsvežijeg primera na koji sam naletela, i da ma ne znam koliko mi se taj predmet dopada ili mi treba, poslati upit/kupiti ga neću zbog lažnog oglašavanja. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef248b472eb047129b372ed6db9f6dfc.jpg) Alo, žene, i auto od 20.000e kad izađe i metar iz salona VIŠE NIJE NOV!
2023 11 22
Taman da je stvar obucena zaista samo jednom, ona vise nije nova i to vazi kako za iskren opis tako i za realnu cenu koju treba staviti. Ali okaciti prljav predmet pa jos napisati da je novo, e to je zaista vic. Generalno, oprati stvari pa fotkati i objaviti jer mene licno odbija totalno i bas mi je fuj. Nagledala sam se ovde prljave obuce a to je pre svega slika te osobe, pa boze dragi obrisi, operi i daj opisi realno, zar je toliko tesko.
2023 11 22
> EnaElena: > Ali okaciti prljav predmet pa jos napisati da je novo, e to je zaista vic. Nagledala sam se ovde prljave obuce a to je pre svega slika te osobe. Ovo ste lepo rekli, s tim da ja ne gledam obuću ovde, pa ne znam šta sve ima, ali eto, ima 😅 Svakako je maksimalno degutantno... 🤢
2023 11 22
Svega ima ovde, najsvežije mi je, a postavila sam i temu ovde na forumu, predmet moje potražnje je bila rotirajuća četka određene marke, krenem redom sa pretragom i naiđem na oglas kod članice naravno u naslovu stoji NOVO, u opisu isto novo nekorišćeno..... cena zaista prihvatljiva..... krenem detaljno sa proučavanjem slika i zaista na svakoj se vide dlake, toliko o tome, još su je članice nakon objave moje teme da kažem branile, kao verovatno je probala da li radi ili snimala nekoj članici koja je bila zainteresovana da kupi, hej pa to više nije novo, sa sve dlakama, užas..........
2023 11 22
> makilis: > Svega ima ovde, najsvežije mi je, a postavila sam i temu ovde na forumu, predmet moje potražnje je bila rotirajuća četka određene marke, krenem redom sa pretragom i naiđem na oglas kod članice naravno u naslovu stoji NOVO, u opisu isto novo nekorišćeno..... cena zaista prihvatljiva..... krenem detaljno sa proučavanjem slika i zaista na svakoj se vide dlake, toliko o tome, još su je članice nakon objave moje teme da kažem branile, kao verovatno je probala da li radi ili snimala nekoj članici koja je bila zainteresovana da kupi, hej pa to više nije novo, sa sve dlakama, užas.......... Nema smisla, pa zasto misle da su drugi slepi pa ne vide po slikama. Zaista uzas od bezobrazluka.
2023 11 22
> makilis: > na svakoj se vide dlake, hej pa to više nije novo, sa sve dlakama, užas.......... Uf, da, jooooj, sećam se te teme, samo sam čitala i kliknula sam bila na oglas. Realno, mogla je da ukloni dlake. Ali (zašto) nije... 🤷 veliki bljuc...
2023 11 22
> FridaCathlo: > > EnaElena: > > Ali okaciti prljav predmet pa jos napisati da je novo, e to je zaista vic. Nagledala sam se ovde prljave obuce a to je pre svega slika te osobe. > Ovo ste lepo rekli, s tim da ja ne gledam obuću ovde, pa ne znam šta sve ima, ali eto, ima 😅 Svakako je maksimalno degutantno... 🤢 Hvala vam na podrsci. Zaista ovde ima svega, naravno i vise nego korektnih clanica, tacnih opisa, lepih stvari i razumnih cena. Ja vam od srca zelim samo lepa iskustva i saradnje.
2023 11 22
Mene izludjuje kad npr. napisu: materijal - mekan 😆😆😆
2023 11 22
> Anja0404: > Mene izludjuje kad npr. napisu: materijal - mekan 😆😆😆 E to je tek hit! Pa se ti pitaj sta je i kako je :)
2023 11 22
> FridaCathlo: > > EnaElena: > > opis predmeta je novo-nenoseno > To je najveći bezobrazluk, za mene, koja sam ovde tek neki mesec, samo kao kupac. U smislu, oglas novo bez etikete, a u opisu nošeno jednom,dva puta... ILI... Probija plafon bezobrazluk, opet iz mog ugla, znači, čak u naslovu predmeta stoji NOVO, u opisu odlično, u tekstu nošeno par puta ili koje već gluposti kao obrazloženje pišu. I to je po meni neka vrsta pecalica, mamaca kako god, isto kao i oni predmeti za koje nikad nisam dobila odgovor. Tu su samo da privuku pažnju. Tj, možda i nisam sigurna u ovu svoju izjavu, možda te članice stvarno misle da su to novi predmeti, iako su x puta nošeni 🤷 Ali evo najsvežijeg primera na koji sam naletela, i da ma ne znam koliko mi se taj predmet dopada ili mi treba, poslati upit/kupiti ga neću zbog lažnog oglašavanja. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef248b472eb047129b372ed6db9f6dfc.jpg) > Alo, žene, i auto od 20.000e kad izađe i metar iz salona VIŠE NIJE NOV! Takve predmete prijavite adminu, brise ih. Ne zbog drukanja nego zato sto ne sme biti oglaseno kao novo nesto sto je noseno. Noseno nikako ne moze biti novo ma sta te clanice mislile u svojim glavama. Kao novo da, ali novo - ne. Time sto cete prijaviti mozda sprecavate neke nove forumske teme i probleme, makar ja tako volim da mislim.
2023 11 22
> Esprit21: > > FridaCathlo: > > > EnaElena: > > > opis predmeta je novo-nenoseno > > To je najveći bezobrazluk, za mene, koja sam ovde tek neki mesec, samo kao kupac. U smislu, oglas novo bez etikete, a u opisu nošeno jednom,dva puta... ILI... Probija plafon bezobrazluk, opet iz mog ugla, znači, čak u naslovu predmeta stoji NOVO, u opisu odlično, u tekstu nošeno par puta ili koje već gluposti kao obrazloženje pišu. I to je po meni neka vrsta pecalica, mamaca kako god, isto kao i oni predmeti za koje nikad nisam dobila odgovor. Tu su samo da privuku pažnju. Tj, možda i nisam sigurna u ovu svoju izjavu, možda te članice stvarno misle da su to novi predmeti, iako su x puta nošeni 🤷 Ali evo najsvežijeg primera na koji sam naletela, i da ma ne znam koliko mi se taj predmet dopada ili mi treba, poslati upit/kupiti ga neću zbog lažnog oglašavanja. > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef248b472eb047129b372ed6db9f6dfc.jpg) > > Alo, žene, i auto od 20.000e kad izađe i metar iz salona VIŠE NIJE NOV! > Takve predmete prijavite adminu, brise ih. Ne zbog drukanja nego zato sto ne sme biti oglaseno kao novo nesto sto je noseno. Noseno nikako ne moze biti novo ma sta te clanice mislile u svojim glavama. Kao novo da, ali novo - ne. Time sto cete prijaviti mozda sprecavate neke nove forumske teme i probleme, makar ja tako volim da mislim. Nisam znala za to, ja ih svakako ignorisem u smislu da ne bih kupila nesto sto vidno ne odgovara opisu ali zaista smatram da nema smisla biti tako brzoplet i neodgovoran sa postavkom.
2023 11 22
> Esprit21: > Takve predmete prijavite adminu, brise ih. Ne zbog drukanja nego zato sto ne sme biti oglaseno kao novo nesto sto je noseno. Noseno nikako ne moze biti novo ma sta te clanice mislile u svojim glavama. Kao novo da, ali novo - ne. Time sto cete prijaviti mozda sprecavate neke nove forumske teme i probleme, makar ja tako volim da mislim. Ali ja ne znam na koliko sam samo danas takvih oglasa naletela. Poplava! Ne vidim da ikako tako mogu da doprinesem kvalitetu ovog sajta. Uvek može da se u opisu stavi npr lep mantil, pa me navučeš da ti pošaljem upit i dobijem odgovor nošen 2x, gde ću se ja 100% iznervirati, a to mi inače ne smeta, osim ako on nema vidljive tragove nošenja, ali zašto ga pobogu nisi adekvatno oglasila, jer ovo je prvenstveno sajt za polovne stvari, i šta onda? Skrinšot razgovora pa sve sa oglasom adminu... mnogo je to posla 😓 A drugo, primetila sam da je jako puno novih članica, koje baš ovako oglašavaju predmete. E sad, dal je to neznanje i neupućenost u pravila oglašavanja, ili opet ponavljam, veruju da je takva stvar stvarno nova...🤷
2023 11 22
Ne, ne treba nikakav screenshot. Samo link do oglasa i bez teksta ili samo napisete uz link "novo, a noseno" Ili gde su sve same slike sa neta i sumnjiv profil u smislu atraktivne stvari na koje se svi lepe, sve oglaseno novo sa etiketom, razlicite podloge, ambijent, osobe etc.
2023 11 22
Novo je novo, nenoseno i tacka. Jednom noseno moze biti na matursku vece, svadbu, igralo se vuklo za rukave, svasta-nesto :') Ili moze biti s paznjom noseno na pola sata, tako da 'jednom noseno' nije nikakav opis. Zamisli jednom nosene sandale na seosku svadbu, kolce po nekom sljunku :') Jasno mi je da neko ne razume materijale, ali vidi etiketu, oseca bar da li je prirodno ili sintetika, milion puta sam videla u opisu 'svilena', ono cak i sa slike vristi poliester...
2023 11 23
1 2