Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neodgovarajuci opisi predmeta

Zao mi je sto opet ja pokrecem temu, ali evo drugo lose iskustvo i prosto moram da pitam sta je clanicama koje sebi daju za pravo da odrede koje mane predmeta su bitne, a koje nisu, da bi se navele u opisu. Moj slucaj: porucila sam narukvicu "najboljeg kvaliteta, sa zigom za razliku od ostalih kopija", stize mi narukvica sa kopcom koja ne moze skroz da se zatvori, a od ziga vidim neku brljotinu koja ne lici ni na sta, na sta clanica odgovara da se to ogulilo kod zlatara i da ne brinem jer mogu PINCETOM DA PRITISNEM KOPCU i nece spasti! Ja uvek naglasavam i najsitniji nedostatak jer ja ne mogu da znam da li je kupcu to nebitno, samo zato sto meni licno ne smeta. Kakav je to bezobrazluk da se predmet prodaje uz jedan opis, a dobijete ga sa manama koje clanica nije navela jer eto ona smatra da nisu bitne!
2024 02 03
Prosto ne mare za korisničko iskustvo, bitno je da se oslobode stvari po svaku cenu i da dobiju novac 😕 i meni se nemali broj puta desilo, te je smrdelo na pepeljaru, te nije navela ostecenje te je decija kapa a stavljena u zenskom odeljku... Prosto mi se zgadi kako neko nema svest i marnost o svemu sto salju.
2024 02 03
> AurumIris: > Prosto ne mare za korisničko iskustvo, bitno je da se oslobode stvari po svaku cenu i da dobiju novac 😕 i meni se nemali broj puta desilo, te je smrdelo na pepeljaru, te nije navela ostecenje te je decija kapa a stavljena u zenskom odeljku... Prosto mi se zgadi kako neko nema svest i marnost o svemu sto salju. da li se takve osobe mogu prijaviti adminu? Ocigledno ne treba kupovati nista bez trazenja detaljnog snimka jer i na fotografijama sakriju te mane. Uzas. Samo mogu da uzmem i da bacim takvu stvar jer bi me bilo sramota i da poklonim nekom, a kamoli da prodam.
2024 02 03
Ako smem da pitam koliko ste platili tu narukvicu? Videla sam oglas, koliko se secam cena nije bila bas niska. Ja prodajem van cleef pravo zlato, i cudno mi je kako nikako da prodam, a ove bizuteriju idu lagano
2024 02 03
> ubavkam: > Ako smem da pitam koliko ste platili tu narukvicu? > Videla sam oglas, koliko se secam cena nije bila bas niska. Ja prodajem van cleef pravo zlato, i cudno mi je kako nikako da prodam, a ove bizuteriju idu lagano 7000, uz opis: najbolji kvalitet, srebro, 18K pozlata, sa svim zigovima, placena 200 eur. Iskreno, verujem da bizuterija izgleda bolje od ovog sto sam ja dobila.
2024 02 03
Uh, još po toj ceni, baš užas. Meni se skoro desilo da mi je članica poslala isflekanu haljinu sa pocepanim kaišem, i još mi je na sve to rekla da je moja greška 😅 Prijavljena je Adminu, i blokirali su je, ali je takođe imala 3 naloga I davala sebi utiske sa jednog od njih. Mislim da bi bilo dobro da pišete Adminu i da pitate da li postoji mogućnost da kontaktiraju članicu u vezi rešavanja problema (tj. da posreduju u pregovorima da joj vratite narukvicu a ona Vama novac). Ako je samo prijavite I oni je blokiraju, sigurno nećete dobiti novac nazad, a ovako ako joj Admin napiše poruku, možda pristane.
2024 02 03
> maki021: > > AurumIris: > > Prosto ne mare za korisničko iskustvo, bitno je da se oslobode stvari po svaku cenu i da dobiju novac 😕 i meni se nemali broj puta desilo, te je smrdelo na pepeljaru, te nije navela ostecenje te je decija kapa a stavljena u zenskom odeljku... Prosto mi se zgadi kako neko nema svest i marnost o svemu sto salju. > da li se takve osobe mogu prijaviti adminu? Ocigledno ne treba kupovati nista bez trazenja detaljnog snimka jer i na fotografijama sakriju te mane. Uzas. Samo mogu da uzmem i da bacim takvu stvar jer bi me bilo sramota i da poklonim nekom, a kamoli da prodam. Pa jedino negativna, admin nakon vise alarmantnih negativnih utisaka blokira profil ali samo ako je u pitanju nesto ozbiljnije, ovako je na nama da
2024 02 03
"resimo". Ostavite negativnu ili ovo, sto savetuje Her Fashion 😊
2024 02 03
> Her_Fashion: > Uh, još po toj ceni, baš užas. Meni se skoro desilo da mi je članica poslala isflekanu haljinu sa pocepanim kaišem, i još mi je na sve to rekla da je moja greška 😅 Prijavljena je Adminu, i blokirali su je, ali je takođe imala 3 naloga I davala sebi utiske sa jednog od njih. > Mislim da bi bilo dobro da pišete Adminu i da pitate da li postoji mogućnost da kontaktiraju članicu u vezi rešavanja problema (tj. da posreduju u pregovorima da joj vratite narukvicu a ona Vama novac). Ako je samo prijavite I oni je blokiraju, sigurno nećete dobiti novac nazad, a ovako ako joj Admin napiše poruku, možda pristane. Hvala na savetu. Ja sam stvarno zgrozena kakvih sve osoba ima, pa na kraju jos ostecenu stranu bez imalo srama optuze da je kriva sto je prevarena!
2024 02 03
Trazite joj povracaj novca uz pomoc admina. Nevezano za vas slucaj, ovde prodaju te pozlate po nenormalnim cenama, u 99% slucajeva je obicna bizuterija u pitanju. Zao mi devojaka koje to ne shvataju :(
2024 02 03
> ubavkam: > Trazite joj povracaj novca uz pomoc admina. > Nevezano za vas slucaj, ovde prodaju te pozlate po nenormalnim cenama, u 99% slucajeva je obicna bizuterija u pitanju. Zao mi devojaka koje to ne shvataju :( Hvala, zamolila sam admina da joj se obrati. Nisam do sada kupovala nakit preko sajta, ne znam kakva je situacija sto se toga tice, a zbog navedenog opisa sam i uzela ovu koja je predstavljena kao mnogo kvalitetnija od ostalih. Valjda covek polazi od sebe pa prosto ne mogu da poverujem da neko bez srama to posalje znajuci kako je opisana i bez srama mi odgovori da uzmem pincetu i da je zig postojao kada ju je ona kupila, a sada se nazire.
2024 02 03
Javite i kako je sve proteklo, nadam se da ce biti korektno 🍀
2024 02 03
Blokirana je... nazalost od novca verovatno nista?
2024 02 04
S obzirom koja je visina iznosa, imas pravo i na tuzbu u realnom svetu. Klasicna kleptomanija pod okriljem obmane.
2024 02 04
> Esprit21: > Blokirana je... nazalost od novca verovatno nista? Pretpostavljam da nista od toga. Ali nema veze, mozda su se sprecile buduce prevare, nek bude za nauk ostalim devojkama koje misle da se ovde novac moze zaradjivati na taj nacin.
2024 02 05