Punjeni francuski hleb
Hleb iseci na dva dela,izvaditi sredinu,iseckati je i pomesati sa filom:
1 konzerva tunjevine,
1 kisela pavlaka,
100g majoneza,
4-5 kiselih krastavaca.
Sjediniti sve sastojke i napuniti hleb.
Uviti sve to u foliju i ostavi da prenoci u frizideru.
fil 2: 300g sira pomesati sa 1 kiselom pavlakom,dodati 200g seckanu salamu. Sjediniti i puniti hleb.
Za posnu varijantu koristite pri fil,samo izbacite pavlaku,a stavite malo vise majoneza. Mozete dodati i seckanu sargarepu,pecurke,grasak,,kukuruz..
Rolat sa grisinima
Umutiti 4 jaja,dodati pola case kisele pavlake,5 kasika brasna,1 prasak za pecivo,malo soli,i malo aleve paprike.
Ispeci koricu ma 200 stepeni.
fil:
300g sira umutiti sa pola case pavlake,dodati 100g seckane sunke. Premazati koru ovim filom a preko poredjati grisini (najbolje punjeni sa kikirikijem) i uviti lagano rolat.
Punjeni francuski hleb
Hleb iseci na dva dela,izvaditi sredinu,iseckati je i pomesati sa filom:
1 konzerva tunjevine,
1 kisela pavlaka,
100g majoneza,
4-5 kiselih krastavaca.
Sjediniti sve sastojke i napuniti hleb.
Uviti sve to u foliju i ostavi da prenoci u frizideru.
fil 2: 300g sira pomesati sa 1 kiselom pavlakom,dodati 200g seckanu salamu. Sjediniti i puniti hleb.
Za posnu varijantu koristite pri fil,samo izbacite pavlaku,a stavite malo vise majoneza. Mozete dodati i seckanu sargarepu,pecurke,grasak,,kukuruz..
Rolat sa grisinima
Umutiti 4 jaja,dodati pola case kisele pavlake,5 kasika brasna,1 prasak za pecivo,malo soli,i malo aleve paprike.
Ispeci koricu ma 200 stepeni.
fil:
300g sira umutiti sa pola case pavlake,dodati 100g seckane sunke. Premazati koru ovim filom a preko poredjati grisini (najbolje punjeni sa kikirikijem) i uviti lagano rolat.