Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

brahmi ulje

interesuje me cena ako je skoro neko kupovao u bg, i gde se moze naci, u kojim prodavnicama zdrave hrane... :) u par prodavnica u kojima sam bila nisam nasla :) e da, i pozeljna su iskustva devojaka koje su koristile :) hvalaaa :*
2014 02 15
ja sam ga kupila za cini mi se 350-400 din, premda sam ja iz nisa, tako da ne znam za bg gde ima, ali sam ga uzela u prodavnici zdrave hrane... stavljala sam ga dva-tri puta i nikakvu promenu nisam videla, osim sto i posle pranja kosa mirise na njega... :)
2014 02 15
otprilike kao ricinusovo ulje, dakle, s obzirom da je i meni za to bas trebalo dugo vremena, kako bi se primetile neke promene. :) meni od ricinusa u pocetku nista nista, ali nakon mesec dana mi je samo naglo izrasla nova kosa tj nove iglice :) presla bih na brahmi alma samo ako je tecnije od ricinusa, da tako kazem, jer ricinus bas tesko utrljam u kosu... :)
2014 02 15
ricinusovo nisam koristila, tako da ne mogu da uporerdim, ali ovo jeste retko...ako hoces ostavi mi podatke u inbox mogu da ti posaljem meni stoji bezveze od 100ml ima 80 sigurno... :)
2014 02 15
Jeste tecnije dosta, ali se jakooo tesko ispira.
2014 02 15
Mozes da predjes na brahmi, ali trebace 9,10 meseci da primetis da ti je kosa jaca..Pa ti vidi :D
2014 02 15
E da, posto sam cula da je za rast kose dobro i bademovo ulje, kao i ricinusovo i maslinovo, ja sam mislila da jednom mazem bademovo, pa onda ovo brahmi, pa onda maslinovo, pa brahmi, pa ricinusovo , pa brahmi i u krug :-) i to svakog drugog dana... e ako mi od toga ne poraste onda stvarnooooo ..... Inace ja i imam dugu kosu ali sto pre mi treba jos malo duza :-D da bih imala frizuru koju zelim...
2014 02 15
i ja planiram da kupim to ulje jer je meni kosa bas stala sa rastom :(,ponekad stavim ricinusovo ulje,pantenol sam odavno koristila i pomagao mi je.
2014 02 16