Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Eserihija, drage devojke pomagajte

Vec godinama imam problem sa eserihijom i bezbroj puta se vracala do sada, ali mi je danasnji napad najgori.. Od 5 jutros sam, da izvinete, na wc-solji i jedva sam uspela sada da dodjem do kreveta.. Probala sam svasta nesto, cak i autovakcinu sa torlaka i nista.. Budem mirna par meseci i taman se ponadam da je proslo a onda se opet vrati :( Sad citam po raznim forumima, pise se o nekim e-kapima doktora hasanaginica, dalje o ulju divljeg origana i jos nekim preparatima.. Da li neka ima iskustva sa ovim preparatima? Dajte neko resenje, ko ima, izludeh nacisto :((
2014 03 09
draga odes u apoteki izvadis urin das na analizi ja sam imala preko milion i krv u mokraci i pila jake antibiotike i inekcije to nije sala znaci pravac da das urinokulturu ostlo ce ti doktor dati eserihija ne prolazi sama od sebe jako je bolana a sanjom kuburim godinama , javlja se kod pada imuniteta ...brzo ozdravljenje!
2014 03 09
htedoh reci u apoteci kupis bocicu [:osmeh] [:osmeh]
2014 03 09
Znam, kazem godinama je imam i prosto vise i ne dajem urin jer znam sta je kad se pojavi.. Do sad sam skoro svaki put pila antibiotike ali sam na vise mesta citala da je to pogresno jer se svaki put od antibiotika stvaraju rezistentni oblici i posle nekog vremena ni antibiotici nece pomoci :/
2014 03 09
ulje divljeg origana je fenomenalno. probaj, verujem da ce ti pomoci
2014 03 09
ja mislim da je neko bas ovde pisao o tom problemu i da se javila clanica koja je uspela da se otarasi te napasti, ako nadjem postavicu u svakom slucaju moras to da shvatis jako ozbiljno, jer kazes da je imas dugo, eserihija nije naivna i moze da stvori ozbiljne zdravstvene probleme.
2014 03 11
jako je tesko ali moraces da promenis ishranu, ona uziva ali u ziva u seceru, tj u slatkoj sredini...znaci svesti secer na minimum, bukvalno kao dijabeticar da se hranis, e tad ona ne moze da divlja i razmnozava se jer joj sredina ne odgovara. moja cimerka je jadna od antibiotika zaradila i kandidu, lecila jednu druga joj se pojavila jer antibiotici ubijaju sve bakterije i dobre i lose, pa ako organizam nije dovoljno jak da te dobre brzo vrati u normalu pojave se ove lose koje su vrlo otporne, pobala je origanovo ulje ali je odustala jer je previse jako za zaludac, bukvalno je imala osecaj da joj skida sluzokozu zeluca. svako od nas ima u nekoj meri svaku tu bakteruju, ali to je zanemarljivo, prilikom pada imuniteta i stvaranja sredine u kojoj one opstaju (kisela za e coli) one se javljaju u velikom broju. zato probaj da je regulises ishranom, pij litre vode da sto cesce ides u wc i da praznis besiku, pij caj od brusnice i uve, ali nikad zajedno jer te dve biljke ponistajaju medjusobni efekad. znaci npr prvo nedelju dana uva (posto sa njom ne valja preterivati) pa nedelju dana brusnica (nju mozes koliko hoces) eto, to je moje iskustvo. meni se jednom pojavila i dali su mi gomilu antibiotika koji meni nisu bas odgovarali, pa sam se odlucila za prirodnu metodu i pazila striktno na ishranu jedno dva meseca, ali bas striktno pa sam onda polako pocela da vracam sve ono sto nisam jela (ali i dalje izbagavam gazirane sokove-raj za takve bakterije...mozda cola zero, ali ona je otrova za druge stvari, ali ako ti je bas kriza :) ja nemam vise problema, sve je u tome da pokusas nekako da uspostavis balas u svom telu. nadam se da sam bila od pomoci....
2014 03 11
E da moja mama je imala jednom ali nesto kratko ona je uspela sa cajem od persuna
2014 03 11
Hvala vam :) cula sam da postoji i caj od divljeg origana pa razmisljam da probam to.. Trenutno se nalivam uvenolom (caj od uve) i pocela sam da pijem neki cranberry cyst, to su mami preporucili u apoteci..
2014 03 11
I ja se mucim sa eserihijom,koja se stalno vraca.Ovaj put nisam htela da pijem antibiotike,od kojih mi je muka vec kapi NEFROVIT uz mnooooogo vode i dva puta dnevno zeolit .Pomoglo.
2014 03 19
Cassiopeia je dobro rekla sve... Dodala bih da pijes caj od brusnice i jedes suvu brusnicu sto vise, ona pouzdano ubija eserihiju. No, moras naci uzrok, leciti uzrok. Porast eserihije je samo simptom neceg drugog. Lekari vecito lece simptome a na nalaze uzroke. Moj decko je rodjen sa eserihijom, keva mu prenela...i resio je to prelaskom na vegetarijansku ishranu. Kasnije vadio nalaze i bukvalno nema nicega .... Ne kazem da bi to bilo naj za tebe...No -sto vise brusnice i sto manje secera i mesnih preradjevina tipa virsle /matijevic i ostala sranja... :)
2014 03 21
hvala devojke :))) [:poljubac] [:poljubac]
2014 03 21
Meni su pomogle tablete Naturoplex... Ali tablete, ne kapsule
2014 09 28
Ja imam isto super iskustvo sa Nefrovit kapima, to je proizvod kuce koja proizvodi i Femisan A koji mi je mnogo pomogao. Pise da je namenjen za infekcije uzrokovane razlicitim bakterijama ali meni je pomogao za Eserihiju. Pila sam ga tri puta dnevno i bukvalno od tad nisam imala nikada problem vise.
2016 10 07
Ne bacajte pare uzalud,čaj od divlje kruške provereno izbacuje ne samo ešerihiju već čisti mokraće kanale i snižava igA kod helikobakerije,moja keva je dobila ešerihiju od velike količine lekova,pila je divlju krušku i evo 2 godine je već nema a i dalje pije mnogo lekova.Divlja kruška je provereno bolja od origana i brusnice,možda svi ti lekovi deluju odredjeno vreme,možda je i izbaci ali je problem što se ona vraća,kod divlje kruške to nije slučaj. Koga zanima može mi se obratiti jer prodajem taj čaj,100 % organski,iz moje šume,ubran ovog leta.
2016 11 01