Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT!!! PAZITE SE DEVOJKE!!!

Morala sam ovo da napisem, jer umalo nisam i ja sama nasela.. clanica pod imenom gogabane je prodavala jaknu za 4000 a jakna inace kosta 20000 pa mi je postalo sumnjivo.. i posle dva dana sam videla da je devojku prevarila ja mislim za krzneni prsluk, jer sam je ja prvo pitala za isti i ona je rekla da je prodat.. obratite paznju na sledece profile.. ocigledno je.. masagaric goranatat jovanamet darijag jokaga dajananovic gogabane.. upravo je prevarila jos jednu devojku sa profila dajananovic!!! NENASEDAJTE!!! SALJE POUZECEM A KO ZNA STA VAM STIGNE!!!
2014 03 27
hvala, Lolaa, sto si podelila to sa nama, neverovatno koliko se prevaranata pojavilo u poslednje vreme. a admina nigde [:vrtoglav]
2014 03 27
Za to sto ta zena radi nemam komentar,meni druga stvar nije jasna.Bez uvrede,ali kako je moguce da devojke uporno nasedaju na iste stvari?Odakle im ideja da bi im neko bukvalno "poklonio" jaknu,prsluk,bundu od prirodne koze ili prirodnog krzna za 4000 dinara ako svi znamo da isti kostaju bar 200 evra?Nekome ne trebaju pare pa je odlucio da bude velikodusan?Nije mi jasno,bar su ti prevaranti vise nego ocigledni.
2014 03 27
Ovo je ocigledno zaista.. prodaje najskuplje stvari po povoljnim cenama.. vidite i same kakvi su predmeti u pitanju.. moguce da je ima jos pod nekim imenom.. ali za ove sam 100% sigurna!!!
2014 03 27
Zamalo da nasednem kod dve od ovde navedenih clanica. . . A tacno mi je bilo sumnjivo. . . Zalosno, sta se radi. . . :((( Hvala, draga, sto si nam skrenula paznju!
2014 03 27