Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ovo je vise nego strasno!!!!!!!!!!!!

hahahah nemoj to prevarant molim te pokazalo se ko je prevarant, lovis tu i napadas neduzan narod svako radi svoj posao a tebe mora da je neko lepo nagazio pa si morala na nekom da se istreses.laku noc
2014 06 16
kako prevarantski od mene , lovim i napadam "neduzan" narod koji prodaje robu koju ne poseduje .. :D
2014 06 16
ma uzas, sta reci. ubuduce ne napadaj bez dokaza jer... nije u redu, nikako
2014 06 16
to isto ja mogu tebi da uradim ili bilo kome dru7gom ali ne, nisam zato tu ali ti ocito jesi
2014 06 16
pa meni nije bitno da dokazem zenama sa sajta, ja sam ti se obratila nakon onoga sto sam sama videla, to je dokaz dovoljan, i ti si obrisala predmet... tj izvini, javili su ti iz magacina da je prodat. Iz kog magacina u 22h nocu ??? a sama si otvorila ovu temu, nisam je ja otvarala...
2014 06 16
ja ne znam o kakvim ti dokazima pricas, gde su dokazi bilo kakvi, jel lepo rekla ivana ako imas dokaze iznesi, jesi iznela, nisi. morala sam da otvorim jer si me napala i nazvala PREVARANTOM i nisam mogla da cutim.
2014 06 16
laku noc, ti rece jos odavno
2014 06 16
Iju, na ovom sajtu je sve dozvoljeno clanice kace tudje slike, blokirane na forumu piskaraju sve u 16... [:sokiran]
2014 06 18
Haha zasu [:plakati]
2014 06 18
DuneAngy, mene ne šokira što ima takvih likova, nego me šokira koliko su besramni... Zamisli, šutneš nekog u dupe, i još otvoriš usta nešto da trabunjaš... Nikad mi neće biti jasan takav mentalitet. :/ Ali kod nas ljudi još uvek ne kapiraju da je LIČNA SVOJINA SVETINJA, a lična fotografija je takođe lična svojina. Jednostavno je, ali nekima očito nije jasno. Cela priča je :o
2014 06 18
Ma pali i ti molim te.
2014 06 18
1 2 3