Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ono kad ti clanica bez utisaka trazi slanje pouzecem, ti ljubazno odbijes a ona ispari :)

Evo, juce, po ko zna koji put se javi clanica bez ijednog utiska da pita za slanje pouzecem neke patike koje je htela... Ja najljubaznije odgovorih da mi ne zameri jer to ne radim, posto mi je prvo iskustvo na sajtu bilo- placanje duple postarine (devojka me nasamarila) i da ako zeli, uplati na racun ceo iznos ili bar deo -500,600 din,cisto da ja znam da nece da me zezne (kao kapara fazon) , jer bih u suprotnom platila 480 din postarine ( posto je obuca nesto teska ,izasla bi postarina 240 din u jednom smeru) ...... Nakon toga, nema nje da se javi i nema.... Ovo je bar deseti put da mi se ovo desava... Sta onda ja da pomislim? Da je htela da kupi, kupila bi ....ovako, toboz se uvredila pa nece? Ili se samo igraju ovde, ne znam sta im znaci da neko plati duplu postarinu -nije zabavno! Ima li neko slicna iskustva?
2014 07 11
eo ja,sve isto,pomislila sam da me neko zajb.. nisu mi jasne ni malo,ove sto su me zeznule za duplu ptt nista nisu dobile,cemu takvo ponasanje,znaci ide s ciljom da mi izbije 400-500din,
2014 07 11
Pa da, ne vidim u cemu je fora sa tim? Niko normalan to ne bi radio ali izgleda da na ovom sajtu ima raznih lujki... Trebalo bi da postoji psihotest kao uslov da se neko registruje ovde, verujem da bismo onda imale dosta manje clanica i dosta manje problema :))
2014 07 11
ja sam pronasla resenje za te sto vracaju pakete posto su stvari moje nikome ne dugujem novac da ih platim ja ne podignem paket iz poste kada se vrati ljubazno ga ostavim u postu vise mi se isplati da oprostim jednu hajinu ili bilo sta drugo nego da placam dupli ptt [:osmeh]
2014 07 11
Haha, lidija18 --- nije lose, ucinis dobro delo ovima iz poste ,kad otvore, neka zena mazne haljinu sebi ,bas je briga :)) Nije lose resenje, uopste :D Ali ,sta cemo ako je stvar vrednija, npr patike od 3000 din...to je vec mnogo da ga se odreknes.... Meni je jedino palo ovo na um ,kao kapara fazon za iznose vece od recimo 400 din-uplati mi ili 240 ili 480 din na racun (zavisi sta saljem) i onda ja njoj paket. Ako ne podigne, ja sam sigurna a i ona, jer ne uplacuje ceo iznos ,tj deo njega.... Ok, mozda nije naj opcija za kupca ali za prodavca jeste :D
2014 07 12
kada su u pitanju veci iznosi ne saljem pouzecem moze da me moli do sutra nema sanse ili kada saljem bundu samo jednom sam poslala pouzecem i bunda mi se vratila platila sam 1060 din duplu postarinu jer su bunde teske a i skupe to se kod njih u posti sve zaracunava vise nikada nisam poslala pouzecem ako meni kupac bez i jednog utiska ne veruje sa 100 mojih utisaka sto bi onda ja verovala samo se ljubazno zahvalim i posaljem je kod drugog prodavca [:osmeh]
2014 07 12
Slazem se sa vama. Ja sam ovde pocetnik i nije mi bio problem da prvo uplatim novac na racun, meni makar nije tesko. [:osmeh]
2014 07 12
Ali moram da priznam da sam uplacivala pare na racun devojkama koje imaju bas mnogo utisaka, sad nesto razmisljam. [:osmeh] Isto tako mislim da me mozda neki ljudi ignorisu zato sto ja imam malo utisaka, desavalo mi se i to [:tuzan] Devojke, da ne skrecem sa teme, mislim da treba da postavljate svoja pravila. Kome nije tesko, uplatice pare. A kome se ne svidja, ne mora da kupuje. Sa gledista jednog kupca, to vam je moje misljenje. [:osmeh]
2014 07 12