Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moram da preporucim i pohvalim clanicu :-)

Meni su sve osim jedne bile divne! Bas svaka! Mislim da ima puno divnih clanica ovde,da je mnogo manje tih bolesnica,nego se oko njih digne veca frka....s razlogom.
2014 07 26
Podrzavam tvoju temu i nameru TatCat :)
2014 07 27
Hvala,Milena81,clanica o kojo pricam nije cak ni znala sta su utisci,a sva se trudila da sve bude najbolje moguce da je to bilo dirljivo. Zaista mislim da se trebamo podsetiti da ni mi nismo rodjeni sa utiscima....
2014 07 27
Hvala,Milena81,clanica o kojo pricam nije cak ni znala sta su utisci,a sva se trudila da sve bude najbolje moguce da je to bilo dirljivo. Zaista mislim da se trebamo podsetiti da ni mi nismo rodjeni sa utiscima....
2014 07 27
..i da nam je neko prvi ukazao poverenje [:lepota]
2014 07 27
da meni je hit kada neko napise clanica je prevarant nema ni jedan utisak kao da smo mi ovde dosli sa po 100 utiska svi smo poceli sa nulom sada bi bilo fer dati sansu i ostalima sa nulom da krenu a ne u startu ih ispluvati i onda se izvine dali te clanice znaju koliko njih je videlo temu da je prevarant i kolika je sansa da ce te iste clanice ponovo uci na temu i videti to jeftino izvini pogresila sam
2014 07 27
srecom nisam znala na pocetku da je to bitno i od prvog dana je krenula prodaja.....
2014 07 27
Tajci,ja cu ti se pridruziti,Olja je divna devojka i ja sam je bas pre neki dan preporucila za saradnju na Beloj listi... :**
2014 08 06
1 2