Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant Krofnicica oprez

mojekrpice.rs/krofnicica-57274 obratite paznju na ovu clanicu . Ona je prevarant . Prevarila je nekoliko devojaka a mene je pokusala da prevari. Dogovori razmenu ,ne posalje paket a preuzme posiljku od strane druge clanice . Nekim devojkama su se vracali paketi pa su placale duplu postarinu.
2014 08 13
Ne verujem da ce preuzeti posiljku . Proveri sa njom ako bude htela da ti odgovori
2014 08 13
A MENE JOS I PRATI...mozete misliti ?! Vec me je pitala za neku razmenu , mozda bi se i dogovarale ali ja tu stvar vec bila obecala nekom drugom....hvala na upozorenju ....:)
2014 08 13
Devojka je jedan veliki prevarant. Trazila je razmenu i dogovorile smo se sve lepo i platila sam postarinu. Videla sam da je ona moj paket preuzela, ali ono sto je ona meni trebala da posalje nije stiglo. Kontaktirala sam je i rekla mi je da mi je vratila paket i da bi trebao da stigne ako ne danas onda sutra... Tako da opet placam postarinu ako je uopste vratila te majice.
2014 08 13
Mi smo se isto dogovorile za razmenu ali nisam poslala,. :O Dobro da sam videla post...
2014 08 13
Ja sam se dogovorila sa njom za razmenu . Ona meni baletanke da posalje a ja noj kombinezon. U utorak smo trebale da posaljemo pakete i procitam negde prepisku nje i nenanakit oko slanja paketa i vidim da ona njoj nije poslala. Rekoh daj da joj ne saljem paket nego da sacekam da vidim da li ce i sta ona meni poslati. Pitam je juce da li je poslala i ona kaze da jeste i to jos u pola deset . Naravo danas paket nije ni stigao i pitam je danas za broj posiljke a ona mi kaze - nemoj da preuzimas paket odustala sam od razmene . Koji pakeg kada nije ni poslala ???? Nista mi vise nije odgovorila . E sad da sam ja njoj prva poslala placala bih duplu postarinu ili bih ostala bez kombinezona
2014 08 13
Mene je pokusala da prevari ali nije joj uspelo,dogovarale smo razmenu dala mi je broj i ja njoj i rekla mi je da joj javim kad posaljem,ali sam vece pre toga nesto razmisljala i pustila joj poruku,stigo mi je izvestaj odmah da je neisporuceno to mi je bilo mnogo sumnjivo,pa sam je pozvala jer sam pretpostavila da mi je dala pogresan broj tj nepostojeci i tako je i bilo.Hvala Bogu na tome, jer da nisam poslala porukui pozvala pokrala bi me.A sad je toliko hrabra da ne sme ni da odgovori.I da ako vidi ovo sada neka bude zahvalna Bogu sto nije uspela da me prevari jer bi je nasla,nije meni zbog jedne haljinice al do prevaranta mi jeste,takve najvise mrzim,mnogo se umislila devojka,spustice je nek vec na zemlju.
2014 08 13
Pa pa nema je vise na tom profilu :)
2014 08 13
Aha napravice novi, najbolje bi bilo njeno ime, prezime i grad na crnu listu :)
2014 08 13
Meni je rekla da se zove Miljana Nikolic ali verujte da i u tu informaciju sumnjam :O jer iskreno mislim da je devojka psihopata ;)
2014 08 13
Treba pre da devojke koje su dale pozitivan utisak napisu njene te osnovne podatke, one sigurno imaju prave :)
2014 08 13
Jeste . To su njeni podaci . A broj mobilnog je nepostojeci
2014 08 13
I dalje posecuje sajt iako je obrisala sve svoje predmete . Dodaje nove predmete u omiljenim tako da ce verovatno praviti novi nalog da krene sa prevarama ponovo . Trebaju se upozoriti sve clanice ovog sajta
2014 08 13
Neću praviti više nikakve naloge jjovana18, na glavu mi se popeo više ovaj sajt!
2014 08 13
Ti si se popela drugima na glavu svojim prevarama . Treba da ispravis svoje greske i da se javno izvinis . To mislim da bi bilo u redu
2014 08 13
1 2