Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mamasara, hanamontana, vekagoran

Nek se oglase sve clanice koje su prevarene od strane hanamontana, mamasara i vekagoran [:osmeh] Molim sve devojke koje budu otvorile ovu temu da podignu rejtin teme kako bi je sto vise clanica videlo i kako bi se sve prevarene clanice oglasile *Za one koje ne znaju, to je jedna ista osoba. Ovde mozete procitati malo vise o tome: mojekrpice.rs/forums/topics/178755/prevarant-mamasara-devojke-pazite-se
2014 08 15
Meni je bilo sumnjivo sto je na temu Krofnicice neprestano potencirala na svojoj profesiji inspektora, pritom joj je pravopis... pa, blago receno, urnebesan. [:sokiran] Strasno cega sve ima... Dizem rejting teme i nadam se, da je, ipak neka greska u pitanju. Smrt deteta nije tema za salu...
2014 08 15
Ostavite negativan utisak da je sklonimo sa sajta.
2014 08 15
Ja sam samo videla njen komentar na temi koju je otvorila vekagoran... Napisala je da joj je jako tesko sto je izgubila cerku, jer je 9 godina bila uz nju, cuvala je, kupala, hranila itd, a sada je odjednom nema. I jos je napisala da nikada nije dozivela da je nazove mamom. Mislila sam da se niko ne bi lagao o smrti, pogotovo ne o smrti svoje cerke, ali eto... Lepo rece Ajnstajn: "Ljudska glupost i svemir su beskonacni, ali za ovo drugo nisam siguran."
2014 08 15
ADMINISTRATOR NEKA PODHITNO REAGUJE,OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU,ONA NAM DAJE NEGATIVNE OCENE BOLESNICA JEDNA!
2014 08 15
Ispade da ta vekagoran nije nikakav tržišni inspektor, već prevarant, a pricala je meni nešto....!?
2014 08 15
Ja više ne znam šta se dešava.... ko ludi i zbunjeni...
2014 08 16
AleksandraMT ako pogledas malo bolje varala je od samog pocetka
2014 08 17