Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARA!!!! Za par dana prevarila niz devojaka

Nikako ali nikako ne saradjujte sa clanicom krofnicica! Ne preporucujem boio koji vid komunikacije sa doticnom. Mozda je vec neko postavio temu ali imam potrebu da podelim ovo sa ostalim clanicama.
2014 08 21
− Jako bezobrazna devojka koja moze toliko nisko da padne zbog par krpica...neverovatno!!! Nikako nemojte saradjivati sa ovom clanicom! Nevidjeni prevarant! Prevarila je nekoliko devojaka za tih par dana.Dogovorile smo se oko razmene, da istog dana saljemo...ja sam moje krpice poslala, a nisam dobila nista za uzvrat, da bi mi posle par dana rekla da nece podizati paket, a taj isti paket mi se nije vratio!Pitam se kako neko moze da dozvoli da toliko nisko padne zbog par krpica...tuga...
2014 08 21
zbog ovakvih clanica ne verujem da cu vise raditi razmene...
2014 08 21
ulazim jedino preko moba na krpice tako da je zaista ne moguce pregledati i videti sve... mislim da jos jedna tema nikome nece smetati jer verujem da ima jos clanica koje ne znaju o cemu se radi
2014 08 21
A lepo je devojka rekla da nece vise sa ovog najnovijeg profila da vara....... [:smejatise] Ajd' cekamo sledeci profil i nova obecanja.
2014 08 21
hahahahahahahahaha ja se slatko ismejah. Zamisli neću više da vas varam što ne postane političar hahahahahahahaha Nego devojke a kako vi radite razmene. Ako sam ja iz Čačka i vi iz Beograd kako onda to ide svaka plaća svoju poštarinu ali kako ja da znam da ćeš ti meni da pošalješ robu?
2014 08 21
ja kad radim razmene praktikujem da saljemo istog dana i odmah da posaljemo br posiljke. Svaka placa postarinu kad preuzme...mada to je stvar dogovora.
2014 08 21