Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT!

Clanici sam poslala kardigan u subotu, juce joj je stigla poruka od poste da je postarina 350 din! Cena kardigana je bila 800 din, znaci sa postarinom 1150. Ona nije podigla paket, prvo je rekla da nije bila kod kuce ali da ce ici u postu, a danas(posle 5 mojih poruka koje je iskulirala) kaze da ipak nece da preuzme paket jer joj je to skupo i zato sto za te pare moze da kupi novi kardigan!!
2014 09 02
koja clanica je u pitanju?
2014 09 02
Negativna ko vrata
2014 09 02
Bice negativne, ali mi nazalost to nece vratiti pare koje cu dati za duplu postarinu!
2014 09 02
Pise da ste obe iz Beograda, mogle ste licno da se nadjete, a ne preko poste. I otkud 350 dinara postarina? o.O
2014 09 02
Ona je trazila da joj posaljem i rekla je da je trudna, pa sam pomislila da joj je lakse da plati postarinu nego da se trudna cima po gradu da se nalazi sa mnom! Ne znam, mozda su povisili cenu, a mozda je zato sto je kardigan tezak i bilo je otkupa
2014 09 02
Maksimalno oko 250 bi trebalo da izadje, ako je posiljka do pola kilograma teska. Za ove teze ne znam, mozda bolje Aksom da si slala jer bi kod njih to kostalo 220-270 max, mada svejedno, ako je ona trazila da joj saljes postom morala je da racuna na otkup. Stvarno ne razumem te zene koje narucuju pa se predomisljaju bez ikakvog obzira na posledice njihove nepromisljenosti. Sad joj trazi da ti plati tu duplu postarinu.
2014 09 02
Sad stvarno ne mogu da razmisljam o post expressu i njihovim cenama... Ne znam kako je toliko, samo znam da treba da imam 700 din kojih nemam kad mi za par dana postar pokuca na vrata!! [:besan] Ne znam, meni je muka od clanica koje samo trose tudje vreme i novac.
2014 09 02
Moguce je da je postarina 350, ne znam na koju foru, ali moguce je. Jednoj zeni sam slala paket vrednosti od 1000 din, posto je trazila pouzecem da plati, postarina je ispala 240 i plus 43 din, zato sto je sa otkupom, verovatno za troskove prenosa novca dakle 283din, MEDJUTIM, clanici je stigla poruka da treba da plati iznos od 1350, sto znaci da su za postarinu uzeli 350 dinara, nije mi bilo jasno kako i zasto, ali zena se jedva skupila za tih dodatnih 100 din i malo je falilo da mi ne preuzme paket. S obzirom da mi nije bila nesto draga, vec jako mrska, (cuvala sam joj stvari mesec dana) pa zato, nisam se cimala do poste da proverim odakle tolika postarina, ali ti Lanana mozes da pitas postara kad ti vrati paket zasto toliko i da objavis ovde da znamo sve...
2014 09 02
Lanana ako si oznacila da joj paket stigne do 12h,a ne do 19h onda jeste postarina 350din. Trebale ste da se dogovorite za vreme dostave paketa.
2014 09 02
Na papiricu pise da je postarina 283, ne znam odakle njoj da je 331. Mozda je slagala da je postarina toliko, ne znam. Ne bih da razmisljam o postarini, jer sam se vec toliko iznervirala da se sva tresem [:besan]
2014 09 02
Nije, stavljeno je do 19h...
2014 09 02
Isto je i meni bilo do 19h dostava i 283, ali njoj je stigla postarina 350, ne znam :)
2014 09 02
Post ekspres naplacuje uslugu kada ima otkup + ako se napise vrednost i to naplate dodatno, mada je ranije moglo da se izbegne, ja kazem ne pisite vrednost samo otkupninu, ali ne znam jesu li od skoro ukinuli to da bi uzeli sto vise para. Preko Posta se isplati slati jedino ako saljete nesto do pola kg, ili ako ste unapred primile uplatu, jer onda i nije toliko velika postarina, ispadne 150 nekad do 240 max. Najsigurnije je slanje posle uplate, a ne ovako posaljes i posle strepis hoce li preuzeti ili ces ti morati da platis 500 ili neverovatnih 700 kao sto je tvoj slucaj. Od sada radim samo nakon uplate, ne zelim da dozivim ovo sto si i ti. :( Bolje ne prodati nista ili cekati dugo na prodaju, nego proci ovako sa gubitkom.
2014 09 02
Slazem se, LondonsRain. S tim sto je ova clanica delovala jako fino i najnormalnije je preuzimala pakete kad su joj drugi slali. Znam da je skupa postarina, ali nije trebalo ovako da postupi! Mogle smo da se dogovorimo da preuzme paket, pa da joj ja uplatim 200 din. Jeste da bih onda zaradila samo 600 din, ali opet je i to bolje nego da bez veze placam 700 din posti... [:besan]
2014 09 02
1 2