Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pohvale za devojke

Neću da imenujem, imaju utiske, ali mislim da bi malo pozitive bilo sasvim okej. obavila sam dve kupovine, neplanirano, ono, nepotrebno bukvalno, kao hoću. i odlepila sam!!!! devojke ne samo da prodaju super stvari, nego su strpljive, fine, kulturne, lako se dogovorimo, iako sam ja ta koja ume da komplikuje, čak sam mamu navukla da gleda krpice ovde :D eto, vidim da ima prevara, ima svega i svačega, ali ima i divnih ljudi, tako da je mora vera povraćena! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 09 05
[:osmeh] Slažem se ima prevara ali sam ovde upoznala i neke divne osobe. Ima i dosta solidarnosti, poklona i druženja. Ipak nije sve tako crno.
2014 09 05
Ma ima tu i super devojaka, samo se o tome ne pise :) i mene je odusevila devojka, pitala sam je za farmerice, a ona mi ih je poklonila [:lepota] tacno mi vratila veru u krpice [:osmeh]
2014 09 05
I ja danas 3 prodaje obavila, neplanirano, a clanice kakve se samo mogu pozeleti za saradnju. Bas me obraduje kad upoznam takve devojke a ne one sto muljaju [:poljubac] [:lepota]
2014 09 05