Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

H? o.0 Zar?

Zar nisu ovo pelene koje su isle kao pomoc ugrozenima u poplavi? [:sokiran] [slika:e8198c26-c3f5-4eaa-abec-5cb0ec209564]
2014 09 05
??? Ovo neko prodaje, sta?!
2014 09 05
Nije valjda da to neko prodaje na krpicama? [:sokiran]
2014 09 05
Samo mi nemoj reći da ih neko prodaje ovde na sajtu? [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2014 09 05
Znaci ovo neko prodaje ovde za 1500 dinara!!! Ukucajte samo ''Pampers'' i videcete ko! [:besan] [:vrtoglav] [:besan] [:vrtoglav]
2014 09 05
Mozda ljudima vise ne trebaju, beba je porasla pa ne moze da ih nosi ili tako nesto [:sokiran] ...
2014 09 05
Tuga..
2014 09 05
Ja se zaprepastila.....
2014 09 05
Ako su deca prerasla mislim da je onda ok da idu kao poklon....
2014 09 05
A mozda je to jednostavno neko uzeo, tj ukrao od humanitarne pomoci, kao sto se inace radilo sa garderobom, hranom, vodom, pa eto i takvim stvarima...
2014 09 05
O svašta [:vrtoglav] Čovek da ne poželi više ikad da pomogne jer se ne zna gde pomoć ide [:vrtoglav]
2014 09 05
Straaaasnooo [:uplasen]
2014 09 05
M a ne cudim se vise nicemu.Fantomske trudnice,porodilje,poplavljeni,udovice,samohrane majke itd itd.... Ona mala siromasna sto nije imala nigde nista i iskukala krpice za dzabe,neki dan pise neku temu uostalom spominje ide kod privatnog lekara,ona sto je skupljala za trudnicu pred porodajem je i mesec nakon navodnog porodjaja opet trazila pomoc za trudnicu pred porodjajem....poplavljeni idu na letovanja i tako dalje. Sve u svemu,ja vec neko vreme iskljucivo kad zelim i mogu da budem humana uplatim nekom ko je bolestan i potrebno je za lecenje. A ova sa pelenama,pre bilo koje osude,ko zna odakle joj te pelene.Ipak mislim,da su lopovi i prevaranti malo namazaniji tako da ne verujem da bi slikali paket pelena sa H,nego bi maskirali malo ili prodavali pelene na komad...
2014 09 05
Da Monikamone - lipti joj krv iz usiju , a ona sedi za kompom i trazi savet na sajtu gde se prodaje garderoba ... Sledeca tema koju bude otvorila bice u fazonu " uplatite mi novac , moram da operisem bubne opne " . I ja sam se nagledala zloupotrebe humanitarne pomoci ...; Godinama sam volontirala u Crvenom krstu , i mogu Vam reci da pomoc ISKLJUCIVO dostavljate licno ljudima za koje znate da je pomoc potrebna . Vecina drugih stvari je zloupotreba necije dobre volje ...
2014 09 05
poslala sam doticnom clanu poruku, cekam da mi odgovori odakle mu pelene, stvarno sramota [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2014 09 05
1 2