Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

H? o.0 Zar?

Ček da izmisli nešto [:isfrustriran]
2014 09 05
nesto tipa - ja sam ih dobio al mi dete preraslo
2014 09 05
Da..samo sto neko vec rece,ako su dobijene vec kao pomoc,a ne odgovaraju detetu vise,pa daj ih dalje pokloni ih,nekom trebaju sigurno.
2014 09 05
Imam malu decu,mladja se sad odvikava od pelena i ima 2 god i nosi 5,taj broj se teško preraste,mislim dete se sa njim odvikne,pa do težine 25 kg su ,a moja devojčica je prosečna dvogodišnjakinja ni krupna ni sitna i ima 14,5 kg.
2014 09 05
Niko ne postavlja pitanje za koji su uzrast pelene. Pitanje je zasto prodaje pelene koje su obelezene i koje su bile donacija za pomoc poplavljenima? Ako ih je primila kao pomoc, nije uredu da prodaje te pelene, zato i jesu obelezene, da bi se sprecila prodaja. Bilo bi jedino ispravno da ih pokloni dalje! E sad postoji jos jedna opcija....da ih je ona kupila na pijaci pa nekoj povoljnoj ceni od ljudi koji su krali donacije. Mada opet i to nije ok. Kupila je obelezenu robu i "pomogla" lopovima i podstakla ih da i dalje kradu. Inace, da li neko zna sta se desava sa sajmom? Da li tamo ima jos ljudi? Ja sam bila pre nedelju dana do Alexandra da gledam namestaj i videla gomilu roma koji piju pivo....pa me interesuje sta se desava sa tim?
2014 09 05
pelene od MimiBoraDrljaca , pre 13 sati Odakle vam ove pelene sa H? uzeli iz humanitarne pomoci??? davidrajko , pre 11 sati nisu uzete iz humanitarne jer su kupljene van nisu nase proizvodnje MimiBoraDrljaca , pre 50 sekundi na pakovanju se nalazi slovo H ispisano markerom, sto znaci da su iz humanitarne pomoci! volontirala sam za vreme poplava u maju i znam sta pricam, treba da vas je sramota.
2014 09 06
Nema poente nasrtati na tu članicu, ništa nećemo postići time. Nju nije sramota i neće je ni biti. A mnogo je takvih nažalost.. I eto, ja ubuduće neću slati pomoć ugroženima, nema te sile, jedino na ruke da im odnesem.. Jako sam razočarana [:tuzan]
2014 09 06
Ma ne vredi..... Hiljadu stvari mi prolazi kroz glavu...koliko se tada kralo te pomoci i tog novca, koliko se inace krade na tim stvarima.... Mogu satima da pricam o tome...bas sam besna i razocarana.... [:besan] [:plakati] [:vrtoglav] [:tuzan]
2014 09 06
ako nije kriv-a sto je obrisan predmet?! uzas.. gadi mi se sve to..
2014 09 06
1 2