Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moguca prevara!

Da li je neko saradjivao sa NenaBojanic23 ili mozda zna ko je ona? Profil joj je izbrisan pre 3-4 dana, a narucila sam jaknu i platila pola.. Telefon joj je iskljucen.. Ako je neko imao ovakvo iskustvo, neka pise.. Hvala! [:isfrustriran]
2014 10 17
na zalost nisi trebala da uplacujes novac unapred ja sam htela da kupim bundicu od nje ali sam odustala kada je napisala da nema i da se uplacuje pola novca unapred [:tuzan]
2014 10 17
jedino sto ti mogu pomoci to je da je juris na drugom sajtu nasla sam je i na drugim sajtovima prodaje robu to jest prodaje maglu robu nema
2014 10 17
Hvala na pomoci. Saznace se ubrzo sve o korisnici.. Svaka saradnja je dobrodosla, jer je korisnica obmanula vise klijenata.
2014 10 17
Zao mi je sto ti se desilo to sto jeste, ne mogu konretno da pomognem i izvinjavam se sto upadam-nikakva zla namera, ali ova tema je vise nego korisna da se po ko zna koji put pomene-ovaj predmet je sa cuvenog kineskog sajta Aliexpress, tamo imate veliku, neuporedivo povoljniju ponudu svega i svacega (posebno onoga u vezi sa cim su i prevare najcesce), bez posrednika-mogucih prevaranata, i gotovo da nema nikakve neizvesnosti(osim cekanja, a u dogovoru sa prodavcem ima fora da se izbegne placanje carine, licno sam kupovala i sve je proslo bez i najmanjeg problema). Ne dajte se prevariti! Uvek proverite na pomenutom sajtu kada naidjete na prodavca sa pricom "ceka se 20-30dana" i slike istog tipa, i kupite tamo! Za ubuduce i neke druge clanice koje ce ovo procitati! Electric, jos jednom izvinjenje zbog upada i nadam se da ces uspeti da izvuces novac.
2014 10 17
Hvala na pomoci, nema potrebe izvinjenjima..
2014 10 17