Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kako izbeliti zube? :)

200eur ... posle sam još jednom kupila gelove ...nakon skoro god dana.... sad sam zrela da ponovim [:smejatise] Super...mnogo je dobra pasta... i lepa ...crna i sjajna ... [:kezitise]
2014 10 30
Sad mi je to previse. Kad zavrsim studije i zaposlim se, planiram da uradim obe vilice a do tad cu da mazem ugalj [:smejatise] [:smejatise] Hvala puno na savetima, namucila sam te [:kezitise]
2014 10 30
He-he...ako se ne udaš pre... šalim se ...većina mojih prijateljica je navalila da beli zube kad su zakazale svadbu... [:smejatise] Nema na čemu...
2014 10 30
Zube protrljavas korom od banane, par puta u toku nedelje, ostavis da deluje 10-ak min. Zatim, limun i soda bikarbona, to samo jednom u dve nedelje ili samo soda bikarbona. Ispasirana jagoda, u to se stavi soda bikarbona, napravi se pasta od toga i time se peru zubi dok imas tu pastu :) Jabuke, idealne za izbeljivanje zuba.
2014 10 30
Hvala Tamaraaa [:osmeh]
2014 10 30
Nema na cemu [:osmeh]
2014 10 30
Imas preko popusta na netu razne nnacine beljenja, ordinacijsko, lasersko sa gelovima, pogledaj [:osmeh]
2014 10 30
trakice za izbeljivanje White Crest:) provereno najbolje, savrseno izbeljuju zube, kostaju do 60e, i jednom godisnje je dovoljno da se uradi tretman :)
2014 11 01
Ja preporucujem kucno beljenje zuba, kao sto rece jedna clanica, koriste se trejevi i treba je nositi 4 sata u toku dana. Ovi gelovi koji se koriste vam ostecuju zube kao i kafa,caj,koka kola. Znaci,nije strasno. Rezultate treba cekati,individualno je kod svake osobe,ali je otprilike do 2 nedelje. Tada treba izbegavati cigarete,kafu obojena pica (vino,koka kola ). NE UPOTREBLJAVATI limun,pomorandzu i sve citruse,jer oni takodje stete zubnoj gledji. Ujutru uvek orati zube pa tek onda popiti kafu,vrlo bitno ! Nadam se da sam nekom pomogla :)
2015 02 04
1 2