Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam...

Devojke, od izvesne clanice koja ima cak 15 pozitivnih ocena sa narucila bez Isabel Marant patike i crnu Celine torbu. Posto sam se dvoumila izmedju broja 38 i 39 pitala sam je za savet, rekla mi je da je kalup veci i da uzmem 38 slobodno i poslusala sam je. Uplatila sam joj 5400 post netom i ona mi je poslala paket koji stize sledeceg dana. U paketu skroz druga torba, a patike nisu one bez sa slike, vec neke bez plave, a kalup premali. Ja je zovem da joj kazem da mi je poslala pogresne stvari, da bi mi se ona izvinila i rekla da je pogresila paket i da sacekam par dana da joj stigne roba, kako bi mi poslala pravu. Od tada krecu zavlacenja sa njene strane, svaki dan mi salje kao paket, pa joj nesto iskrsne, pa ga ne posalje i tako vec 2 sedmice, da bi se na kraju dog da mi vrati novac, a ja njoj paket danas, al naravno nista od toga. Na poruku me je iskulirala takodje. Moje pitanje je sta da radim?Ima li neko ideju, posto nisu bas male pare u pitanju [:tuzan]
2014 11 04
Koja clanica je u pitanju?
2014 11 04
To je stvarno strasno cime se ljudi bave [:plakati]
2014 11 04
Dacu joj rok do sutra da mi vrati moj novac, a ja njoj njene stvari, samo zato sto ima 16 pozitivnih ocena. Ako mi ne vrati objavicu njeno ime :/
2014 11 04
Admin je poceo da radi,tako da ce biti lakse....daj joj rok do sutra,upozori je,a onda....Ionako su poceli da blokiraju preprodavce,vecina prevara ukljucuje ili njih ili celine laznjake,marant laznjake i ostalo smece...ako nemate za original,cemu ce vam smece,nije mi to jasno nikako... [:sokiran]
2014 11 04
Ma nije meni problem sto nije original, nego sto sam narucila Celine crnu torbu, a dobila neku malu Givanchy (znaci skroz drugaciju) i sto sam narucila skroz bez patike, a dobila neke bez plave.Taj paket je satro trebala da dobije druga devojka, ali je greskom stigao meni.
2014 11 04
Nadam se da si uspela to da sredis...
2014 11 04
A o kojoj clanici je rec? ostavi link !
2014 11 04
Slobodno ostavi link da znamo o kome se radi....
2014 11 04
Trebalo bi bez obzira da kazes koja je clanica u pitanju kako bi ostale clanice obratile paznju. Ovako nam nista ne znaci ako ne znamo o kome je rec...
2014 11 04
Dala sam joj rok da mi vrati novac do danas, ako ne uplati do 20h, objavicu njeno ime ovde sigurno.Vise covek ne moze da veruje ni osobama sa pozitivnim ocenama, da ne poverujes :O
2014 11 04
Ako ti do sada nije uplatila, ne verujem ni da ce ti uplatiti... Odavno pozitivne ocene nisu merilo, svaka cast izuzecima....
2014 11 04
Ista devojka je i mene zargonski receno , zavrnula , pitala me je za se zamenimo ... Ja sam njoj poslala cizme a ona je meni trebala crnu givenchy torbu.. Naravno od te torbe ni traga ni glasa evo vec tri nedelje (i znam da je necu videti ) Nakon sto je presla moj prag tolerancije pozvala sam je da bi mi se iz 8. puta javila zena sa pricom , da zovem pogresan broj i da ne zna o cemu se radi ... DAKLE DEVOJKA JE TAKAV IMBECIL KOJEG TREBA U SIROKOM KRUGU ZAOBICI ... Ima vise laznih profila sa kojih je sebi dala pozitivne utiske ...
2014 11 08