Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta raditi kada vam se desi da...

Zanima me vaše mišljenje, odnosno kako bi vi postupile u sledećim situacijama... Upravo mi je stigla torbica za koju sam se menjala sa jednom članicom. Ja sam njoj poslala haljinu, ona meni "kožnu" torbicu. Po fotografiji zaista nisam mogla zaključiti da je imitacija kože a i ona je napisala par puta kako je u pitanju koža, pa nisam htela da postavljam dodatna pitanja. Ja kapiram da ima ljudi koji jednostavno ne znaju šta je prirodni a šta veštački materijal ali u ovoj situaciji to ne može biti izgovor, jer postoji etiketa na kojoj vrlo jasno piše koji je materijal u pitanju- 100% polyvinyl chloride (odnosno PVC) i posatva 100% poliester. To bi bila situacija br 1, a druga u vezi koje me zanima još nečije mišljenje mi se desila pre otprilike mesec dana. Naime, naručila sam gumene čizme koje zapravo nisu bile ni jeftine, oko 2000 im je bila cena. Članica je imala sve pozitivne utiske i nisam očekivala nikakva negativna iznenađenja... Stigla mi je jedna čizma broj 38 a druga 39. Ona je tvrdila da nije to primetila... Moje je mišljenje da nikom, ali zaista nikom ko je bar čizme probao, ovo nije moglo promaći. Razlika je čak i na oko vidljiva. Nisam insistirala na vraćanju čizama, nisam joj čak ni negativnu ocenu dala. Sve kontam - trebala sam možda... Ali, čekaj, šta sam trebala? Da pitam da li su obe čizme isti broj?! Mislim stvarno... [:isfrustriran]
2014 11 18
Ja bih cizme vratila, jer nije tvoj propust u pitanju. Sigurno nisi nasla negde jednu cizmu drugi broj, pa zamenila...suludo je. Za torbicu ne znam sta da kazem, mozda ni sama nije znala da nije koza u pitanju, ali onda svakako nije trebala naglasavati suprotno- da jeste koza.
2014 11 18
To za cizme si prevarena, ne znam odkud joj par u razlicitim brojevima, samo je htela da ih se resi, ja bih trazila novac nazad i bila bih priiiiilicno besna. Lepo odes u,npr. Oh la la, i za te pare kupis fine cizmice. A za torbicu mozda ni ta clanica nije znala sta ima u oglasu, pa ni da je PVC a ne koza, kontaktiraj je, pitaj cemu sve te lazi da je kozna kad ces ti svakako saznati sta je kad je dobijes.Budi pametna, dobro gledaj sta uzimas,tri puta meri jednom seci. [:lepota]
2014 11 18
Cizme bi vratila, ali proslo je puno vremena, trebala si odma`...a torba? nije lepo tvrditi da je nesto koza, ako nije!
2014 11 18
Kao kupac sam teska kao zemlja, ima clanica koje mi jednostavno prestanu odgovarati na poruke, ili uopste ne odgovore, ali ako se za nesto raspitujem, znaci da zelim da kupim [:sokiran] Ovo je internet kupovina, naravno da mozes da pogresis i uzmes nesto sto ti ne odgovara, ali ako ti neko predmet opise pogresno onda greska nije tvoja.
2014 11 18
Ma to za torbicu i hajde...Sad gledam opet fotografiju, možda sam i mogla da provalim da nije koža, pogotovo po kaišiću. Ali mi nije jasno zbog čega u vrlo kratkom opisu naznačiti jednom "koža" i dva puta "prava koža" ako na etiketi, koja lepo stoji na torbici, piše koji je materijal. Nema veze, nisam ja toliko isključiva kada su u pitanju materijali, nego me te stvari nerviraju. To za čizme znam da sam se zeznula žestoko, ali ne znam ni sama, meni je uvek bezveze čak i negativnu dati... Prošao voz, šta je bilo bilo je. Ubuduće kad kupujem obuću obavezno pitam i da li su obe cipele istog broja [:smejatise] Hvala vam, drage žene na iznesenim mišljenjima [:poljubac]
2014 11 18
Prosao voz, ali ti i dalje mozes da pitas da joj vratis cizme i povratis novac,ili zamenis za nesto drugo od iste clanice, sta koji vrag sa cizmama u razlicitom broju da radis... niti ih mozes nositi, niti dalje prodati [:besan]
2014 11 18
Ja citam i ne verujem... :) Nikada ne bih nekoga tako prevario, slagao, navukao, osisao... I onda sam ja problem :P
2014 11 19
26... [:smejuljitise] Nisi problem, kad dodju lepsa vremena otvaramo ti fan club.. [:lepota]
2014 11 19
:) ma imao sam to vec... dajte nesto novo [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2014 11 20