Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je moguce da je i to prevara ???

Primetila sam da postoji dosta "zena" koje su navodno stare i nece ih niko zaposliti a muz im naravno nije sposoban za rad ili ga i nemaju, razvedene su, pa stoga nemaju deci da kupe garderobu i obucu. Ali zato imaju kompjuter , lap top i wi fi. I umesto da rade nesto kako bi zaradile pare, one ostavljaju teme na sajtu moje krpice, zaleci se kako su jako siromasne i kako im je potrebna odeca za MALU decu velicine M/L. Pa ja ne znam koje dete u petom razredu nosi velicinu kao ja koja sam se porodila pre sest meseci, hocu reci , nije logicno. Ja iskreno mislim da se tu krije neki prevarant koji dobrovoljno prihvata sve stvari koje mu mi posaljemo , i koji to prodaje ovde na sajtu pod drugim nalogom, po pijaci ,vasarima i slicno. Zato proverite osobu kojoj biste pomogli jer ja vise nikom ne verujem, pa cak ni tim "mucenicima" . LJUDSKI JE POMAGATI ! Ali povedite racuna o tome da pomoc ode onom kome je stvarno potrebna !
2014 11 25
Desilo mi se pre neki dan da mi određena gospođa traži na poklon neke moje predmete, sa etiketom.. Nisam znala ni kako da reagujem. Ne želim da grešim dušu, ali opet. Ovaj sajt nije rešenje, za to postoje bolje solucije.
2014 11 25
Bilo je već puno tema o tome, otvaralo je dosta prevaranata takve teme i sakupljalo garderobu i kozmetiku. Verovatno se javi neko iskren, ali je sada teško znati da li je pomoć potrebna ili je prevara u pitanju.
2014 11 25
nebi zalalzila u to dali prevaranti traze stvari na poklon ili neko kome stvarno treba ali bi prolomentarisala to da je nemoguce da dete 5 razred nosi M L moja cerka je u 4 raredu nosila M sada u 7 raredu nosi L XL ja nosim S tako da tu pravila nema [:kezitise]
2014 11 25
To za velicinu sam dala kao primer, sta ste se uhvatile za m i l. Kazem dosta ima tih ludaka sto jaknu ili patike dobiju za 200 dinara a onda ih svercuju po buvljacima i vasarima...tako da ja poklanjam samo onima za koje znam da su stvarno siromasni i koje vidim svojim ocima
2014 11 26
Da, moguce je. Sajt postoji s jedne strane za ono cemu je namenjen, a sa druge za prevare i manipulacije,zato vodite racuna s kim se kuckate.
2014 11 26