Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

KLIZANJEEEEE ! <3

Jaooo pa meni je noga prestala da raste odavnoo (nisam baba, imam 25 [:smejuljitise] ), ali dobro kod rolera i klizaljki kapiram da nije problem iako je broj vece, kod klizaljki pogotovo zbog debljih carapica [:osmeh]
2014 12 03
A gde su vunene carape, hulahopke, obicne carape? [:jezik]
2014 12 03
Ja zimi samo plitke carapice, i bez kape i rukavica, stalno me svi grde zbog toga ali ja sam alergicna na 40 slojeva odece kad dodje zima! Baka me smara da cu jednog dana ostati bez bubrega, pa cu da je se setim [:smejuljitise]
2014 12 03
Ja od svega toga mrzim da nosim rukavice i hulahopke. E to nosim kada je napolju u debelom minusu. [:smejuljitise]
2014 12 03
Ahaha Tina isti slucaj kod mene :D
2014 12 03
Duco (ili Kaca [:smejuljitise] ) jel imas neki savet za nas pocetnike, da te iskoristimo kad si vec tu? [:smejatise]
2014 12 03
Slobodno me zovi Duca. Draze mi je. [:stidljiv] Tako me zovu svi koji se godinama druze samnom, nadimak iz detinjstva. [:lepota] Xaxaxa, draga saveta. [:jezik] padnes na dupe, ustanes i nastavis. [:jezik] Salim se. Jednu drugaricu sam pokusavala da naucim da klizam, ali je toliko stegnuta bila, kao santa leda, da nista na kraju nismo uradile. [:kezitise] [:kezitise]
2014 12 03
Ahaaaaaaaaa, u tome je fora, znaci 2 kuvana vina za opustanje i onda ima da letiiiim ! [:smejuljitise] [:lepota]
2014 12 03
Pa konacno neko da provali tajnu klizanja. [:jezik]
2014 12 03
1 2