Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

pomoc!! sta da radim??

prodala sam cizme jednom coveku iz sevojna, 8 decembra jos, nista se nedesava, nit mi stizu pare,nit se cizme vracaju. sta da radim, on se do juce i javljao kada ga zovem,sada vise ne. Milivoje Tanacevic se zove. posto ulazi sa fejsa.
2014 12 16
POZDRAV!!! I JA I MAM ISTI PROBLEM I ZANIMA ME KOME SE OBRATITI??? RADILA SAM ZAMENU POSLALA TABLET U ZAMENU ZA TELEFON I PLUS 2000 HILJADE A OD MOG TELEFONA NI TRAGA NI GLASA... JAVLJALA SE DOK NIJE DOBILA MOJ PAKET ISADA JE ZAUZETA A NA SAJTU MOJE KRPICE JE NEMA VISE..... TUGA I ZALOST KAKAV JE OVO NAROD?
2014 12 16
Ne pise ostavljen izvestaj jos 9 i otprema uzice sevojno. i to je to. nit mi se vraca nit, ga je podigao. ma strasno... i sad kad mi se vrati dupla postarina ja necu imati da platim. a sto je najgore sad je vec 16 a ni traga ni glasa od njega i cizmi, on mi se javio u subotu rekao je ide da podigne,od tad nista.
2014 12 16
Lelo,vratice ti se paket,proslo je dosta vremena. Jedino da nazoves postu u opstini Uzice, da vidis sta je sa paketom.
2014 12 16
@radjevicnikola, trazi u belim stranama doticnu osobu, koja je to clanica?
2014 12 16
Da li ta devojka daleko zivi? imas njenu adresu, probaj da nadjes broj fiksnog na netu,ili neku clanicu sa sajta iz tog grada koja bi ti pomogla.
2014 12 16
Trebala sam da...ali nisam......nisam bas dugo na sajtu udjem s vremena na vreme i eto prvo pa musko....strasno. Sin me zamolio da nu zamenim tablet za tel i eto sta se desilo dete ostalo i bez tableta i bez telefona.......Nisam razmisljala u tom pravcu, uvek krecem od sebe sto je ocito greska. Nisam balavica majka sam troje dece , ali naci cu je to sam se zaklela.
2014 12 17