Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kupindo bezobrazluk

Eto, da ne bude da su samo clanice odavde kvarne, imala sam dva ruzna iskustva i tamo, sto mi se nije ranije desavalo, ali izgleda su ovde nase prebegle malo tamo. [:smejuljitise] Pre mesec dana kupim ja neki dresic za bratanca, odusevila sam se, posaljem devojci odmah poruku, a ona mi odgovara na mobilni, nije smela na kupindu jer se tamo ipak prati, da joj je pas iscepao dres i da ga nema. Ipak mislim da je bilo ono - pas mi je pojeo domaci i da je cekala nekog sa manje ocena da navuce. -.-' Sinoc nadjem konacno patikice na platformu svoj broj i to jeftine, a bas ocuvane, 1299 din, posaljem poruku clanici da vidim da li joj odgovara placanje pouzecem, danas vidim odgovorila mi je i ja aj da kliknem da kupim, kad pogledam cenu slucajno, a ono 1999 dinara. [:vrtoglav] I dalje nisu bile skupe i da je to bila prva cena kupila bih ih, ali me je bas naljutilo i iz principa necu, bezobrazluk.
2014 12 23
Svašta [:isfrustriran] poslujem već dugo tamo i ništa od toga nisam doživela,čak ni slično ali ovo je stvarno bezobrazluk [:isfrustriran]
2014 12 23
Ni ja, bas, bas dugo sam na tim sajtovima jer su mi najsigurniji i bas sam fino poslovala, super stvari sam kupila, kvalitetne i povoljne, ovo su prva dva negativna iskustva i to u roku od mesec dana, bas sam se zbunila. [:tuzan]
2014 12 23
Imam dvogodisnje iskustvo na kupindu i limundu i nisam imala do sada takvih slucajeva.To je stvarno bezobrazluk i trebali bi da date negativnu ocenu takvoj osobi.Kao prodavac na limundu,imala sam vise slucajeva,da kupac odustane od kupovine,ne javlja se ili se dosta produzi do realizacije.Ali uglavnom za oba sajta imam samo reci pohvale.
2014 12 23
Hahaha, Svila je odlican i pouzdan prodavac, kupci su bili zli, ocigledno. [:smejuljitise] Ovoj sa kucetom sam dala ocenu, mislim da je sada blokirana, tako da je dobro, nisam nasela, mozda bi mi poslala neku kesu smeca. Ovoj drugoj ne mogu, jer nismo saradjivale i nije mi podmetnula nista, mada za malo da podmetne, sasvim slucajno sam pogledala cenu. Svakako se ni ja ne zalim, imala sam puno divnih saradnji i mnogo su sigurniji sajtovi za kupoprodaju od ostalih, samo me je ovo zbunilo.
2014 12 23
Ja nemam ruznih iskustva sa kupinda...Ali zato sa limunda...Devojka mi je lupila 2negativne jer joj odmah nisam uplatila novac...Pise rok 2ned.BEZOBRAZLUK.Posle nisam htela iz inata
2014 12 23
Rok za kupoprodaju na Limundu (i Kupindu -- ista firma, ista pravila, isto ocenjivanje) je osam (8) dana. "2. Skraćeni su i precizirani rokovi za kupoprodaju – 2+4+4 2 dana za kontakt između prodavca i kupca, 4 dana za plaćanje predmeta i 4 dana za slanje predmeta. Skraćenje rokova važi i za plaćanje putem Limundo Cash sistema."
2014 12 23
Bio je duzi rok za placanje, prilicno sam ubedjena da je bilo vise od 8 dana, mada ja uglavnom odmah kontaktiram prodavca i cim se javi uplatim, jer sam nestrpljiva kada mi se nesto svidi i onda hocu da sto pre stigne. [:smejuljitise] Svasta, ja sam im prijavila dva naloga koja su to ocigledno radila i oni su ih uklonili i zahvalili se sto pomazem da Limundo bude bolje mesto, pamtim, jer mi je bio smesan odgovor.
2014 12 23
Moguce, mada opet dosta ljudi posluje na njihovim sajtovima, pa mislim da im to ne treba ako to rade, dosta zaradjuju, ali postanu alavi vremenom ljudi, pa im nista nije dosta.
2014 12 23
Primetila sam da je stanje sve gore na Kupindu / Linundu. Vise se ne zna red. Ranije su sankcionisali clanove ili barem brisali predmete onih koji navode neke svoje rokove za kupoprodaju (tipa roba stize za 30 dana), zatim sada se moze ostavljati i kontakt van Kupinda (npr. mozete me naci na toj i toj facebook stranici). Verovatno je prodaja sve manja, samim tim i provizije, pa svasta dozvoljavaju. @PunOrman eto i primer koji si navela... ranije su blokirali clanove sa tolikim brojem negativnih ocena.
2014 12 23
Ne znam stvarno, ja sam imala samo ova dva losa iskustva, ovako stvarno nisam, zaista sam imala saradnje samo sa ljubaznim ljudima koji su mi uvek izlazili u susret. Od jednog coveka mahom knjige kupujem i jednom prilikom mi je bas, bas hitno bila potrebna neka, pa sam se setila da ga kontaktiram da vidim da li ima, u roku od pola sata mi je poslao bez ikakvih pitanja i problema. Ovde ako se tako nesto desi izrasce mi rogovi. [:smejuljitise]
2014 12 24
Losa iskustva u roku nedelju dana: 1.Devojka licitira majicu (za celih 50din-majica zara nova placena 2390 rekoh ok) sama sam kriva ko stavlja licitacije u 08 izjutra-kaze, ocekujem isporuku na SVOJU kucnu adresu-jer jelte pise moze BG licno-prijavim Limundu, akze ona salji mi onda preporuceno ja cu tebi uplatiti kredit, kazem ne, ne saljem tako, jer nemam kada do poste ta opcija i ne postoji kod mene u licitacijama a broj mi je na pretplatu-pitam hoces slanje poste. kaze necu, rekoh ok majicu neces ni dobiti-Limundo se slozio sa tim-bez ocena smo. 2.Devojka kupi haljinu-da mi negativnu jer je haljina poslata oprana !?Limundo ukloni 3.Devojka kupi haljinu u petak-posaljem po dogovoru u subotu i dam broj za pracenje-u nedelju dobijem negativnu jer njoj paket u nedelju nije isporucen!?-limundo ukloni ocenu kada je video sta se radi. 4.Devojka izlicitira knjigu (vredna preko 3000+) prvo kaze salji, kad sam poslala paket kaze NE! hocu uplatu pa slanje-na kraju joj kazem obzirom da ne znas sta zelis uplaticu ti novac sa sve postarinom samo je podigni. Nije se udostojila odgovora-ocene nema naravno, Limundo tim dobio sve poruke tj uvideli sta se desava , clan u medjuvremenu dobije jos 7/8 negativnih (novi clan a negativne kanule u roku par dana) i nisu je sankcionisali, tako da...
2015 02 01
Božeeee,strašno [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Imala sam par loših iskustava ali se iskreno slabo sećam jer loše stvari ne pamtim [:osmeh]
2015 02 01