Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

kako neko moze tako bezocno da laze

Ne bih rekla za sebe da sam neodgovorna osoba, posto kao specijalista vodim racuna o toliko ljudi, i danju i nocu. Doticna persona (Betty92) ne prestaji da blati moju licnost i delo. Konkretno za ovaj sajt, istina je da imam 2 (dve) negativne ocene, i to jednu upravo od doticne persone. Zapravo, u prepisci se jasno vidi da sam Betty92 naglasila da mi nikako ne bi odgovarala isporuka Postexpress-om, jer oni probaju da uruce posiljku samo jednom, i to uglavnom prepodne kada sam vec uveliko na poslu. Bez obzira na sve to, ona mi je ipak posiljku poslalala Postexpress-om i naravno, vracena je. Zbog NJENE, najblaze receno neodgovornosti, ja sam joj sad kriva, te je pocela da pise o meni sve i svasta. Ovo sam napisala u nadi da ce se u buducnosti spreciti ovakav vid jeftinog iskrivljivanja cinjenica. Buba33
2014 12 25
Imas 3 negativne,ukoliko nisi mogla da podignes daj dan paket,mogla si to da uradis neku iduci,ocene dovoljno govore o tvojoj "odgovornosti" [:osmeh]
2014 12 25
Post Express kurir pokusa dostavu jednom na kucnu adresu, i ostavi papiric sa obavestenjem da dati moze da se podigne u Posti u narednih pet dana.
2014 12 25
Prodavac odredjuje uslove pod kojima prodaje (nacin placanja i slanja, i kojom kurirskom sluzbom salje, ako je preuzimanje licno - gde se preuzima, koji deo grada). Kupac ako predmet kupi, daje svoj pristanak na te uslove i ne moze nakon kupovine da ih menja. Iz tog razloga mi se svidja Limundo, ovakvih situacija nema ili su svedene na minimum.. Vas dve znate sta ste se dogovorile, ko je ispostovao a ko nije. Ne bih da se mesam, ali imate par negativnih, to valjda znaci da vi valjate, a ostali ne valjaju i grese? Post ekspres ako vas ne nadje kurir na adresi odnose paket u vama najblizu Postu, i imate dovoljno vremena - 5 radnih dana, da paket podignete. Sve ostalo su izgovori.
2014 12 25
Koliko ja vidim na profilu imate 3 negativne ocene od 3 razlicite clanice. Post express uvek ostavi papiric za podizanje paketa u sanducetu ukoliko niste kod kuce i sa njim imate rok 5 dana da podignete paket...
2014 12 25
Necu da stajem ni na ciju stranu, ali i ja cu od sad da trazim od prodavaca ili preporuceno pismo ili bilo koja kurirska sluzba osim Post Express-a, jer ne samo da ne pokusaju urucenje nijednom nego ne ostave ni papiric za podizanje paketa i onda se jurimo po Novom Sadu te posiljke i ja. Ne znam da li je problem samo u Novom Sadu ili i u drugim gradovima, ali nakon svih muka koje prolazim sa Post Express-om poslednje dve-tri nedelje, u potpunosti razumem da se clanici vratila posiljka.
2014 12 25
Ni meni nekad ne ostave papiric, ali mi uvek stigne poruka... A postar mi nikad ne donosi paket jer se plasi lifta a zivim na 6. spratu [:plakati] [:smejatise]
2014 12 25
@TinaKris, jel` barem zvoni da ti sidjes po paket? :) Moji kuriri su divni, dolaze uvek oko 11h, jer znaju da beba ide u 12h na spavanje, a pre 11h smo u setnji [:osmeh] tako da ja imam pohvale za njih. Jednom je dosao ranije, nazvao me, i sacekao 10-ak min ispred zgrade da stignem i preuzmem...
2014 12 25
Nikad! [:smejatise] Blago tebi, verovatno bi me gadjali paketom da ih pitam da me sacekaju [:smejuljitise]
2014 12 25
Haha :) Ovi moji su cool [:osmeh] Verovatno nisam bas lep prizor ujutru u 8 kada me izbace iz kreveta, pa su poceli da dolaze u 11 [:osmeh] Kada me nazvao, i rekao da ce sacekati, kaze bilo mu glupo da ode kad me vec zvao da pita gde sam [:osmeh]
2014 12 25
Uvek na mobilni stigne poruka da je stigao paket,koji je broj uputnice i kolika je poštarina,tako da...
2014 12 26
ne razumem zasto optuzi clanicu da laze pa sta je trebala da radi da joj se zahvali sto joj se paket vratijo i sto je platila duplu postarinu pet radni dana je imala da podigne paket tako da je svaka prica suvisna bas zbog ovih prezauzetih dama ja vise ne saljem pouzecem mada sam imala i slucaj gde mi je devojka uplatila novac unapred jos 11 februara i do dana danasnjeg ja nju ne mogu da namolim da se skoncetrise kada da joj posaljem paket svake nedelje joj saljem poruku svake put mi odgovori da se ne brinem u guzvi je javice mi se kada da joj posaljem ovo me jos vise nervira od ovih vracenih paketa maltene godinu dana premestam pantalone po kuci da se ne zagube dok se ona smisli kada moze da primi taj moj paket [:besan]
2014 12 26
Au Lidija, svasta sam cula, ali ovako nesto jos uvek ne! Da prodavac moli, juri i ceka kupca za stvar koju je platio. :D kakav hit!
2014 12 26
da znas samo kako se ja nerviram pukla bi zamisli da cuvas i premestas neku stvar godinu dana po kuci
2014 12 26
Lidija postavi joj ultimatum ili pantalone ili joj vraćaš novac. Sigurno bi ih do sada ponovo prodala.
2014 12 26
1 2