Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nukultura (o korisnicima sajta) !!!

I da, mozes ti Panacealgnis kupovati, samo ako naletis na normalnu osobu koja ce takodje biti fina, i kulturna i dovoljno azurna, da ti odgovori na sva tvoja pitanja i napokon ostvarite saradnju [:osmeh] Znaci ima i toga, neko ko zeli da kupi nesto, a prodavac nece da odgovori, to mi je jos nejasnije [:pospan]
2015 02 17
Hvala vam na brzom odgovoru. [:osmeh] Pa pomalo me zbunjuju neke stvari pa sam htela da pitam da bih pojasnila sebi kako ovde stvari funkcionišu. Pogotovo mi nije jasno iz kojih razloga nešto stoji za prodaju ja želim da kupim, i to odaberem osobu koja je 100 postotno pozitivno ocenjena sa gomilom glasova, jer bih da imam uvid kome bi moj novac išao, ni odgovor da dobijem i to na dve poruke... Nije problem ni uplatiti prvo novac, ali malo je bezobrazno ukoliko se neko iživljava samo zato što ima gomilu pozitivnih ocena. Prošle godine sam kupila od jedne devojke odavde jedne čizme i dala joj pozitivan utisak, par puta svraćala na sajt da bih videla da li mi se neto dopada, i do dana današnjeg ona nije uzvratila pozitivan utisak natrag iako je sve išlo bez ikakvih problema i uz lično preuzimanje. Takođe i ta devojka je 100 posto pozitivno ocenjena. [:osmeh] Oduzela sam svoj glas jer to nije fer. Eto iz tih razloga sam želela da uvidim po kojoj osnovi se neko ocenjuje kad ni ''nema na čemu'' ni ''hvala'' ne ume da napiše. [:osmeh]
2015 02 17
Nema na cemu , i drugi put [:osmeh] Nema potrebe za zbunjivanjem, ovo je svet cuda [:smejuljitise] I to je jako ruzno, kada se ne uzvracaju utisci, a jos ruznije je vestacki naduvavati ocene [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] Tako su ovde obmanjivali mnoge, samo ne razumem, kako sve te osobe mirno spavaju.
2015 02 17
Ove nadobudne, neobzirne i nekulturne samo preskocis. Svako ce ti na kraju i poslati precenjenu krpu. Ne vredi se nervirati, zaboli njih sto se mi nerviramo. A ono zelim pa nestane sa lica zemlje nikad necu skontati. Utisci nisu merilo kulture ni odgovornosti...mnoge sa milion utisaka su me iskulirale.
2015 02 17
Nisam ni ja dobila utisak za prvu saradnju, i bas mi je bilo krivo, jer mi je naravno to tada puno znacilo. Pritom je bila nazovi jaca kupovina, preko 2000. Imala sam posle jos par saradnji gde nisam dobila utiske, od toga par od clanova koji su dosli tad, kupili nesto i nestali sa sajta. Za njih mi nije problem, vec bas od tih nekih clanica koje su vec 100% ocenjene. Takodje sam izbrisala svoje utiske, ali je svejedno jako ruzno. Sta da radis tu, ja polako ucim da se nosim sa nekulturom ovde, niti je mogu zaobici, niti ista. Pamtim prijatne ljude i saradnje, njima uzvracam lepse i to je to. Ima ovde previse bezobraznih, nekulturnih i isfrustriranih ljudi, nazalost, a takodje ima i onih koji se mozda ne snalaze najbolje pa tako i naprave gresku. [:osmeh] Nije ovo vredno stresa, bar se ja trudim da mi ne bude... Ali su nazalost ceste ovakve teme.. [:tuzan]
2015 02 17
Tema je odlicna. Mislim da je odziv uvek dobar na sve slicne teme, i da je to upravo znak da vredi biti fin i korektan posto vecina clanica bas zavredjuje takvo ponasanje. Sve dame, i poneki gospodin pomena vredan, sa kojima sam saradjivala su zaista bili predivni i to ovo vreme provedeno na sajtu cini vrednim. Prostih, primitivnih i isfrustriranih ce uvek svugde biti ali kakve veze ima. Ignorisite ih, to je najveca kazna. Nemojte kupovati od njih, ima bar jos 10 mesta sa slicnim stvarima. Zivot je previse kratak sa bi smo ga trosili misleci i pricajuci o ljudima koji ne zasluzuju nasu paznju. Panacealgnis, svaki prvi utisak je tezak, malo traje ali nemoj odustajati. Evo, ja sam raspolozena za saradnju iako nemas utiske u slucaju da ti se nesto od mojih stvari dopadne. Srdacan pozdrav i [:poljubac] svima [:osmeh]
2015 02 17
1 2