Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Tema o prevrtljivoj varalici (Sofiaa)

Svaki dan nove lopine na ovom sajtu. Moze da ima i 500 pozitivnih, dzaba kad je lopov. Razmenile smo pantalone. Ona je dobila kao nove Bershka pantalone a ja "kozne" koje su toliko istrosene da je ceo sedalni deo providan kao na hulahopkama. Koza se ljuska , sav koji je izmedju nogu se potrosio od hodanja i ako pogledate vidi se da je PROVIDAN. Elasticne vise nisu vec vise ko krpa. Na prvoj slici deo koji ne sija je ustvari kao hulahop carapa. Na slikama se ne moze bolje prikazati ali ako neko sumnja u istrosenost ovih helanki mogu mu poslati besplatno da se uveri. To niko ne bi nosio i bedno je podmetati ih. Draze bi mi bilo da mi je trazila da joj poklonim nego ovako bedno da me vara. Evo slika, i dela chata da vidite da je i ona svesna sta je poslala. A nakon 5 dana menja pricu kako su moje helanke unistene i smrde na duvan(izvadjene su iz susilice pre slanja, nego laze kao pas) Tako da, cure, pamet u glavu, nemojte dozvoliti da vas namagarci kao mene [slika:ba327a45-44af-4500-a463-ca6493cc3dd1] [slika:ab731159-927f-4542-9a4b-ec3c625130b8] [slika:f22d266a-8a1d-48d6-af28-b93c4a61fc09]
2015 02 28
[slika:b82e5f1b-65f4-45ec-b843-c5a9306d80c8]
2015 02 28
Stvarno sramota sta sve devojke rade......kako ih bre nije vise sramota? Ono sto bi trebalo da bace u djubre prodaju... Dno dna
2015 02 28
Na moje molbe da mi vrati moje pantalone, ili uplati novac a ja cu njoj njene rado vratiti ona me prvo zavlaci pet dana a onda oputzuje kako su ustvari moje helanke ostecene.(NAKON PET DANA SE SETILA) Tuzno je sto neko za sitne pare pravi druge budalama a sebe lopovima.
2015 02 28
Sofiaa , pre 41 minuta Ne mozes da pokusavas da budes kulturna ili jesi ili nisi kulturan. Stigla sam kuci, kad sam otvorila paket kao da je oblak dima izleteo, smrde na cigarete uzasno, uzasno ili pusis kao turcin ili radis u nekoj zagusljivoj prostoiji pa nisi stigla da ih operes kad si poslala, no nema veze. Ono sto nisi napomenula za tvoje helankice jeste da su ucebane i ne mozes da kazes da sam ih ja ucerbala jer nije moguce, grudvice se pojave od konstantnog i duzeg nosenja, znaci i napred i dole na nogavicama i pozadi, izmedju nogu su se malo rastegli konci isto od nosenja, ipak je to pamuk, koliko sam mogla skidala sam grudvice. Na dupetu je visilo par konca, posto je dupli sav jedan se rasprarao svuda i napred kod slica to sam isekla, bile su neke 3 zute felakice potopila sam ih sad jer ne podnosim smrad dima, nadam se da ce se skinuti i miris nestati. Sofiaa , pre 41 minuta Toliko o tvojim savrsenim, ekstra ocuvanim helankicama Takav govor mrznje upotrebi na nekom drugom, ja nisam neko ko razume takav recnik, ali zato imas protagoniste tog vida komunikacije, dzokara sa kompanijom. U ponedeljak cu ti uplatiti post netom za njih. valeriflower , pre 31 minuta Ne lazi tako bedno, helanke su iz susilice za ves spakovane u kesu! A inace niti pusim, a dress code firme mi ne dozvoljava da radim u helankama/trenerkama. Lazes cim zines. Od takvog materijala se ne mogu napraviti tipice niti se mogu istanjiti. To sto opisujes su tvoje helanke.
2015 02 28
Slusaj od valeriflower , pre 15 sati Zdravo Sofia. Ne znam gde si, da li pricas istinu ili me zavlacis ovde, ali vidim da si vrlo aktivna na sajtu(sto mi govori da me ipak lazes...) Ipak, kao sto smo se dogovorile, sutra ocekujem uplatu. Ako kojim slucajem resis da mi vractis helanke ocekujem da za njih platis i postarinu. Ja sam vec u minusu samim tim sto sam platila ptt za ove hulahopke. Ako ispostujes dogovor ja cu biti fer pa ti necu ostaviti negativan utisak, niti cu otvarati temu *sa slikama, iako sam od nekih clanica dobila savet da sacekam da mi vratis helanke , pa onda da otvorim temu (koju neke od njih jedva cekaju) i da ti zalepim negativan utisak. Znaci, jednom nisi ispala fer i poslala mi nesto za sta i sama znas da je nenosivo, nadam se da ces ovog puta doneti drugaciju odluku. Sofiaa , pre 14 sati Bez preterane formalnosti, kontam da si ovu poruku smisljala pola sata, cucemo se sutra kad dodjem kuci i vidim tvoje helanke. valeriflower , pre 14 sati Ne proseravaj se. Pokusavam da budem kulturna ali sa lopurdama kao sto si ti to izgleda ne pali. Sutra da vidim upatu ili sliku povratnice inace ima da te razapnem na forumu
2015 02 28
valeriflower , pre 10 minuta Necu da ucestvujem vise u ovome, namagarcila si me i ok je. Necu ja da osiromasim za jedne helanke. Hvala ti za iskustvo. Sofiaa , pre 4 minuta Ne svidja mi se sto imas tako negativno misljenje, kad sam pristala da ispravimo stvari, ni ja nisam dobila helankice kakve sam ocekivala, pa sam ih sredila malo, baka ce ih prostepati jos jednom na masini da ne bi pukle, oprala ih, i dalje nece biti ono sto sam ocekivala, ali Boze moj, desava se. Ipak su to samo stvari u pitanju, kako su dosle tako su otisle, milon puta mi se desilo tako, jednostavno vise ne mogu sebe da nateram da se iznerviram oko tako trivijalne stvari.
2015 02 28
Sofiaa , pre 26 minuta Vadi se, vadi se, vredjaj, drugacije ne umes. Naravno da se od pamuka mogu napraviti grudvice, ako zelis poslacuti ti sliku kad se budu osusile, ali kao nepusac odmah osetim dim, tako da sam prilicno ubedjena da jeste dim, ali nema razloga za raspravu i ako bi ti volela. Sta je tu je... Uostalom u tome su i cari ove internet kupovine, uvek cekas macku u dzaku i nikad ne znas kakav se psihopata nalazi sa druge strane, da, da. valeriflower , pre 20 minuta Ti si jedna bolesnica, lazljiva lazljiva. Vidim nece ti moja negativna prva biti. Sofiaa , pre 13 minuta I ti si vidim lepo vaspitana, blago onoj firmi u kojoj radis kakav strucan kadar imaju, po recniku mogu da zakljucim da radis na nekom salteru. Slobodno ostavi negativnu ocenu, ona ce biti samo refleksija na tvoju negativnost i nekompatibilnu sposobnost prilagodjavanja datoj situaciji u vidu dogovora sa drugom stranom. I ne, nisam bolesnica, mi na defektologiji dobro znamo da odredimo ko je kakva licnost pri prvoj konverzaciji sa nekim.
2015 02 28
Sram te bilo, samo cu ti to reci!! Varas ljude za jedne helanke, i jos te nije stid da se pravis pametna. STo ne iskopiras chat gde kazes da si svesna da su oguljene i istrosene,a?? Svako ko procita tekst vidi da si lazljivica. A onace, moja ponuda stoji, AKO NEKA SUMNJA SALJEM JOJ HELANKE O SVOM TROSKU DA SE UVERI KAKVA JE LOPOVCINA SOFIJAA !
2015 02 28
Ne treba suditi dok se ne cuje druga strana price. Ona je tip osobe koja nesto hoce, pa kad pristanes na to nesto sto hoce, ona nece ni kako ona hoce. Ukratko, nisam bila kuci, paket je cekao kuci, danas sam dosla izlozila joj situaciju, pristala da uplatim, ali neko ipak vise voli agresivan vid komunikacije, pracen pretnjama, grubim recima i vredjanjem, pa ako voli neka izvoli. "Razapni me'' na forumu sad, kad za civilizovano resavanje nesuglasica ne praktikujes. Na bilo koj vid provokacije necu odgovarati, samo sam izlozila i drugu stranu price. Nasladite se sad.
2015 02 28
Nije kuci, a pravi rasprodaje, komentarise teme...hm? Ma bas me briga gde si bila, ne bih ni otvirila temu da nisi pocela da LAZES KAO PAS da su mi helanke usmrdele na dim i raspale, a ustvari opisujes svoje. SOFIJA, JAVNO CU TI RECI, KAO STO SAM REKLA I TVOJOJ MAMI, TI SI JEDNA LOPURDA, LAZOVCINA BEDNA, SRAMOTO ZIVA
2015 02 28
Dzaba sad izmisljas toplu vodu od pre isusa(u kojoj se nije bas pokazalo da ja gresim ) nego ovde hoces da prikrijes svoju bednost i lopovluk .
2015 02 28
A i koliko vidim sa teme si izbrisala svoje komentare sa druge strane da ne ispadnes budala ovde(haha, dzaba) Uostalom, ovu temu sam otvorila da clanice vide kakva si ti ustvari a ne da se prepucavam sa tobom (mislim da je ovih dana bilo dovoljno)
2015 02 28
Sofia, ako nisu savrsene, vrati joj ih, ja ne bih nosila necije smrdljive stvari, obe niste zadovoljne, rfazmenite se nazad i cao
2015 02 28
Ja sam isto to rekla ali izgleda da Sofiaa ustvari ima samo jedna veelika lajava usta, a moje helanke bi ipak da zadrzi. Lazi na stranu, one su uzivo u veoma pristojnom i vrlo nosivom stanju za razliku od ovih njenih hulahopki!!
2015 02 28
1 2 3 4 5 ... 6