Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da skrenem paznju clanicama -PREVARANTI

Da vidim do sutra sta i kako i napisacu sa kime ne treba saradjivati. To je moj rok!
2015 03 03
onda si trebala da sacekas taj rok pa da otvoris temu inace je ova tvoja tema ne shvatljiva ali ok nismo svi isti svako ima prava na svoje misljenje [:osmeh]
2015 03 03
Eh, jedan vise jedan manje, to je ovde ko dobar dan [:kezitise] Bez uvrede, ali ponekad mi je smesna protekcija prevaranata, ako vec mislis da jeste kazes, ili ostavis link i pitas ko je saradjivao sa istom, ako te je prevarila jbg ako nije , rec IZVINI nije strasna stvar
2015 03 04
Slazem se, mozda sam trebala da sacekam, ali morala sam da podelim to osecanje, da prosto ne mogu da verujem da se ljudi prodaju za krpicu ili kozmetiku...zelela sam da skrenem paznju da vodite racuna, ne volim nepravdu...i to je sve...nemam kome da se izvinjavam ...poslala sam robu prva ,razmena je u pitanju...proslo vreme ,cura ne odgovara na moj br...pozovem sa drugog, predstavim se i cao/zdravo, prekid veze...van pameti
2015 03 04
LenaLenica na takve stvari si trebala da se pripremis kada si otvorila nalog na ovaj sajt ja u zivotu nisam videla vise prevaranta na jednom sajtu ja nemam vise volje nista da kupujem odustala sam od toga a i sve manje imam volje da prodajem
2015 03 04
63 LenaLenica , pre 9 sata prijavi | ↑ Da li je tema hit ili nije, necu da raspravljam....U svakom slucaju je bolje da devojke opomenem da budu na oprezu , nego da napisem NOVO EXTRA 50% SAMO VECERAS< MOJA ROBA JE NAJBOLJA,BLA<BLA i tako punim forum. Kome se ne svidja ne treba da kometarise niti cita!!!!!! ali mi ovde nismo upozoreni, ako i dalje nije navedeno ko je prevarant, mislim znamo mi da ima prevaranata - to je nista novo.
2015 03 04
Lidija18 veruj mi da ni ja vise nemam volje , cini mi se da samo gubim vreme uzalud.
2015 03 04
Rozarozaroza danas ako mi ne odgovori ,napisacu ko je i sta je ,da se pazite. Ako je mene zeznula za sitnicu, sta mozemo ocekivati...
2015 03 04
Sve i da ta clanica koja te je prevarila prihvati reklamaciju , ipak ostaje tzv. pokusaj prevare. Posle tebe ce pokusati jos nekoga da zezne, pa ako joj prodje-prodje. Zbog toga si trebala odmah ostaviti link i ime. A s druge strane, mozda si joj pokazala ovu temu (poslala u inbox), sa namerom da je uplasis da ces otkriti ime ako ne prihvati reklamaciju. Ako je tako, onda te podrzavam i razumem...
2015 03 04
Zasto joj nisi ostavila negativnu?
2015 03 04
nece vise niko da ostavalja negativne jer dobije povratnu osvetnicku negativnu a vece su sanse da te udaru grom nego da ti adminka obrise tu ne zasluzenu negativnu
2015 03 04
Lidija, vala bas! Mene Sofia prevari i ostavi mi cura i negativnu... Bas su admini bezobzirni. Vazno je da se uvodi opcija placanja(koja btw-ne radi) a sto nas ovde potkradaju razne lopine to nikom nista [:isfrustriran]
2015 03 04
sve vise pocinjem da sumnjam da je i ovaj sajt lopovski malo nam je sto nas prevaranti ojadise sad je poceo i sajt da nam na prevaru uzima novac platila sam neke promocije kojih naravno nema nigde a novac su mi uzeli ja polako odustajem od ovog sajta vracam se ja na moj limundo [:osmeh]
2015 03 04
Ja isto tako. Na Limundu su poceli da deru za provizije, ali bar imas neku sigurnost, da te nece niko prevariti...
2015 03 04
na limundu deru ali bar ne kradu na ovaj sajt osta baz para i nista
2015 03 05