Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo za negativnu ili neutralnu?

Devojke, treba mi mala pomoć. Do sad nikad nisam davala negativnu ocenu, al ova stvar me je izbacila iz takta potpuno. Inače razmene radim isključivo lično, al jednom odlučim da popustim i obavim istu sa jednom članicom iz drugog grada i desi se sledeće: U pitanju je članica Dacapp, pre nedelju i po dana me je kontaktirala za razmenu, pristala sam iako sam se malo pomučila da nađem nešto što mi odgovara. Dogovor je bio da se šalju paketi prošli petak i da svaka plati svoju poštarinu. Ja sam svoj paket poslala kad smo se dogovorile, međutim meni njen paket nije stizao, a rekla je da je poslala post expressom. Nakon 4 dana sam je pitala da li joj je stigao moj paket i zašto meni ne stiže njen i da li mogu dobiti broj pošiljke da vidim šta se dešava, a dobila sam odgovor da je moj paket stigao da je sve super, a kao bacila ja papir od PE-a, ne čuva ona te izveštaje, ići će do pošte da vidi šta je. Javila mi je posle par sati da je neki kvar u post expressu i da će sledeći dan slati sve pakete. Nakon 2 dana meni i dalje ništa nije stiglo, gde sam je opet kontaktirala, jer mi je već bilo jasno da nije poslala paket. Tada mi je rekla da je poslala i da mi stiže danas do 12. I stiže meni poruka od pošte da je prispela pošiljka i iznos koji treba da platim, tj poštarina od 200 din. Ok, prva stvar je da nije ispoštovan dogovor oko slanja, al i da nije mogla da pošalje ili da nije imala novac u tom trenutku, mogla je da mi kaže samo. Druga stvar je da nije ispoštovala dogovor da svaka plaća svoju poštarinu. Ja sam svoju platila pri slanju i to sam naglasila. Nije stvar za 200 dinara, nego je stvar u dogovoru.
2015 03 06
Poslala sam joj poruku i objasnila joj da to nije bio dogovor, sve na sasvim kulturan način,da faktički ništa nije ispoštovala što smo se dogovorile, da to nije u redu i rekla sam da ne bih preuzela paket i da mi vrati moju suknju, jer se nismo ovako dogovorile i apsolutno ne želim da tolerišem ovakve saradnje gde me neko zavlači i laže i na kraju mi uvali sve troškove. Članica je bila jako drska i samo me je obavestila da joj ne pada na pamet da preuzima paket i da neće da mi vrati moju suknju i da radim sa paketom šta god hoću i da je apsolutno ne zanima. Zahvalila sam se i rekla da sam jako razočaranja njenim ponašanjem i saradnjom. Sad svakog trena čekam paket da vidim u kakvom je stanju pošiljka. U svakom slučaju, razmišljala sam prvo da joj ne dam ocenu uopšte, ako joj dam negativnu verovatno će mi vratiti (iako nema prava, jer je sa moje strane sve ispoštovano), a što se tiče neutralne, da li je možda to najbolje rešenje?
2015 03 06
meni se isto desilo, prijavila sam administratorki i napisala svuda redom o kome se radi i na kraju je morala da ne bi bila blokirana. Sada cekam jos jednu curu do ponedeljka.
2015 03 06
pa logicno, htela je da ispadne pametna i da prvo vidi sta ces joj ti poslati, pa ako joj odgovara poslace i tebi. i jos da te zavrne za postarinu..bezobrazluk [:vrtoglav] ma ja bi zalepila negativnu ko vrata, smucili su mi se idioti na ovom sajtu [:besan]
2015 03 06
I šta kaže takva osoba kada je pitaš kao čovek zašto nije platila poštarinu? Živo me zanima da li se udostoji da odgovori na taj deo ili odmah kreće sa drskostima [:besan]
2015 03 06
Aman ljudi zasto se uopste razmisljate oko tih negativnih? Nego sta nego je za negativnu, dogovor je dogovor, jos nju molim te apsolutno ne zanima? Bezobrazluk. A vec ima negativne, vidi se da je neozbiljna za saradnju.
2015 03 06
Definitivno negativna!
2015 03 06
Nije htela ni da mi odgovori zašto nije platila svoju poštarinu, iako sam joj lepo rekla da nije bio problem ako nema trenutno za poštarinu, mogle smo odložiti saradnju i slično, međutim članica je bila jako drska. U svakom slučaju, pošiljka je stigla napokon, stanje pošiljke je u redu, s te strane je ispoštovano, al iskreno baš mi je bez veze, ako hoće da me zavrne, neka me zavrne do kraja, a ne da bude drska i bezobrazna i da me zavrne za poštarinu. Mislim totalno mi je nebulozno. Ostavila sam neutralnu uz obrazloženje šta je pozitivna strana, a šta negativna strana saradnje. Nisam htela da budem toliko stroga da dajem negativnu, iako je možda zaslužila, jer mi je ovo ciganisanje gore nego da me je kompletno prevarila.
2015 03 06
I da, hajde da ja imam malo utisaka ili negativne ocene pa da razumem nepoverenje i sl. Ja imam 122 utiska, svi pozitivni, nemam ni jednu negativnu, ni neutralnu ocenu i zapravo ja ne bi trebalo da imam poverenja, s obzirom da je ona imala samo 16 utisaka, od toga jedan negativan i već jedan neutralan. Niđe veze... [:tuzan]
2015 03 06
Mislim da si previše fina :D
2015 03 06
poslata mi je iscepana i izbledela majica, za koju je tvrdila da je nova i jednom obucena, mogu ti vec sutra poslati presu ali pre toga cu joj odseci kabl da bude postena saradnja. Yolandi 2014 02 14, 14:30 hahahaha joooooj [:plakati] [:plakati] [:plakati] ocigledno ima problem sa zavlacenjem [:smejuljitise] nem` reci...
2015 03 06
Baletanka ne znam da li je utisak od Yolandi merodavan. Osim sto je blokirana, sa njom je par clanica bilo u konfliktu. Ima i tema o njoj na forumu osim ako nije obrisano. Ne mogu da nadjem jer ih ne pratim, mozda se neko drugi priseti. Mima284, neka si dala neutralnu jer je to OK posto nisi sasvim zadovoljna, i zeznula te za ptt troskove. Inace, nemojte toliko da se strecate oko ocena kao da zivot od njih zavisi. Koliko njih nije dalo realnu ocenu samo zato sto se boje povratnicke?
2015 03 06
ma nasmejao me njen komentar, inace izgleda da su iste...:) E da, Mima, javi kad stigne paket, zanima nas sta si dobila :)
2015 03 06
Stigao je, sve je u redu sa torbom koju je poslala, da je torba imala neku falinku, dobila bi negativnu kao vrata, ovako nisam htela da dajem negativnu, bez obzira što me je zeznula za poštarine i što me je zavlačila za slanje.
2015 03 06
Moram da se oglasim oko Yolandi. Kucala sam se sa devojkom bas aktivno, nije od onih koje bi zeznule nekog, 95% mogu da tvrdim. Sad i ja vidim da je obrisana i krivo mi je bas bas [:vrtoglav]
2015 03 06
1 2