Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Šišanje svećom - Velaterapia

Zanima me, da li se neka od vas devojaka usudila na ovaj vid šišanja. Ako jeste, volela bih da cujem vasa iskustva i utiske. Takodje, ako neka devojka iz Niša zna dobar salon koji to radi [:osmeh] [slika:b36a032d-d17f-4a47-a8cd-6ea86dd473f2]
2015 03 12
Svasta i mene zanima [:smejuljitise]
2015 03 12
ima logiku kutikula se zatvara i manje cveta kosa ali ne bih se usudila
2015 03 12
Pa i ja se razmisljam da li bih smela da odem na to, stvarno jezivo izgleda, a i ne znam da li bih mogla da podnesem taj miris, da ne kazem smrad, izgorene dlake. Zato, ako je neko to radio, volela bih da cujem [:osmeh] makar ova devojka iz klipa, ako cita [:smejuljitise]
2015 03 12
Ja se skroz slazem sa vama, ne bih se usudila nikako, jedna greska, i cao koso, a posto smo mi kao narod poznati da se prihvatamo svakog posla, cak i onog koji ne znamo da radimo... Ma, nema tog sertifikata ili diplome koji bi me naterao da uradim ovo. Vekovima unazad ljudi koriste makaze, sad ja trebam da se pravim pametna i przim kosu, jok. [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen]
2015 03 12
Xmmm prvi put sam sad pogledala ovo, ali da li je to stvarno tacno da ne steti kosi? Moje misljenje mislim da to sto oni kazu ne steti mislim da nije tacno, al ok svako ima pravo na svoje musljenje. Mnogo me kopkalo kako on to radi pa sam isprobala nista lakse al` ja bas nemam ispucale krajeve mozda po dve tri dlake da su napolje i probala sam kroz plamen malo i naravno sve je bilo ok i kao na snimku. Ali sta sve nece izmisliti. Znaci to mozete i vi same. Uvek sam za makaze. Svaku kosu mozete srediti lepo ako joj stavite preparate koje vasoj kosi odgovara. Ali i naravno tu spadaju i prirodni sastojci - kopriva. [:poljubac]
2015 03 16