Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

KAKO DA STUPIM U KONTAKT SA ADMINISTRATOROM? POMOC

MOLIM VAS TREBA MI POMOC DA STUPIM U KONTAKT SA ADMINISTRATOROM. NAIME JUCE SAM TREBALA DA SE NADJEM SA ZENOM DA JOJ PRODAM NOVCANIK. DVA DANA ME ZOVE, I SAMA ODREDI VREME KOJE JOJ ODGOVARA. JA ODEM NA DOGOVORENO MESTO JUCE, U POLA 7 ISPRED DELTA CITY-JA. PO ONOJ KISI, DRUGOG DANA CIKLUSA. DVA PUTA JE ZOVEM I DVEE PORUKE JOJ POSALJEM I U 19 I 15 ODEM KUCI. NARAVNO SVASTA SAM JOJ NAPISALA, JER NISTA NIJE PROBLEM PA CAK I AKO TE MRZI DA DODJES JER PADA KISA. VERUJTE MENE JE VISE MRZELO DA DOLAZIM IZ SURCINA SA BOLOVIMA U STOMAKU. DALA SAM JOJ NEGATIVNU, ONA JE UZVRATILA MENI??? KAKO DA KONTAKTIRAM ADMINA???
2015 03 28
Bio je dogovor za saradnju a do saradnje nije doslo tako da nisi trebala da joj dajes negativan utisak, admin ti tu nista nece pomoci.
2015 03 28
bez obzira koliko si besna i sto si ljuta nasta apsolutno imas prava ovaj sajt ima tako glupava pravila i smesna ne smes joj ostaviti negativnu jer do saradnje nije doslo
2015 03 28
A da ti nisi preterala sa uvredama? "Stoko", "Olosu"?? Cemu?
2015 03 28
Heeeeeeeeeeej cure [:besan] Izbrišite negativne jedna drugoj jer vam administrator neće pomoći [:osmeh] Čist račun duga ljubav [:osmeh] I ne nastavljajte se više ovde - ne dižite galamu - budite dame i odradite to kulturno..... Ovakva vrsta popularnosti neće prijati ni jednoj ni drugoj [:osmeh]
2015 03 28
da je clanica pretera sa uvredama to stoji ali kada se pomislim koliko meni tesko pada izlazak iz kuce u vreme menzisa jer se telim od bolova i da u takvom stanju stojim 45 min na kisi moj recnik bi bijo jos gori iako znam da se kontorlisem i ne psujem u ovom slucaju bi mi fond reci bijo veoma bogat [:smejuljitise]
2015 03 28
Kako tako ne znate da resite neprijatne situacije i ispadnete covek? Sve neka vredjanja, i gore...zbog krpice i par dinara? Ne mislim na ovaj slucaj konkretno, vec uopsteno, koliko se devojke izvredjaju zbog gluposti! Treba priznati gresku, izviniti se i postupiti ispravno! Obrisite te negativne, resite to u inboxu!
2015 03 28
Liky8888, ovo je isto kao da joj je poslala paket, a druga strana nije preuzela i onda je prva strana platila postarinu. Ustvari, ovo je jos gore. Clanica je cekala 45 minuta, a znamo svi kakvo je vreme bilo juce/sinoc. Naravno da je ovo za negativnu. Teoretski, do saradnje nije doslo, ali prakticno, doslo je do saradnje i to jedne NEGATIVNE saradnje.
2015 03 28
apsolutno niste u pravu! Devojka prodavac je dosla na dogovoreno mesto, a kupac se nije pojavio, tj JESTE za negativnu, jer je ravno vracanju paketa.
2015 03 28
Prakilice, potpuno si u pravu.......mnoge devojke precute takav incident, da ne bi ispalo da su naivne i da ne bi i one dobile negativnu od prevaranta.....doklegod cutimo prevara ce biti, a rekla bih da ovih dana imamo pravu invaziju [:vrtoglav]
2015 03 28
Slazem se sa Dzo
2015 03 28
catwoman, postavi link , da i mi znamo o kome je rec ,da ne zjb. jos nekog na istu foru....
2015 03 28
ja samo zbog takvih ne mrdam preterano od kuce za prodaju. molim lepo, sok ja upalim kola, odem, pa ja vec imam trosak, da bi me neko zavlacio onako iz dosade.
2015 03 28
Kako nije, pobogu, doslo do saradnje?! Do saradnje je doslo uz licno preuzimanje kao vid preuzimanja predmeta. Po meni je ovo gore nego da se paket vratio... Ovo jeste za negativnu od strane prodavca, ali NIJE ZA VREDJANJE! Budite malo obzirne, ono sto izadje iz vasih usta je odraz vas i vaseg vaspitanja. Barem je to moje misljenje. [:osmeh]
2015 03 28
Slažem se sa članicama koje smatraju da je ovo slučaj ranga vraćenog paketa, samo što kurir nije bio poštar nego prodavac lično. Tako da to opravdava negativnu. Bilo kako bilo, uvrede od strane članice kojima je zabiberila negativnu ovoj drugoj nikako nisu na mestu. Autorka teme nije uvodnim postom skrenula pažnju samo na svoje loše iskustvo, već i na jedno veoma ružno obraćanje koje zaista nije neophodno. Mislim da je sasvim dovoljno upozoriti na nepoštovanje dogovora jednostavnim rečnikom.
2015 03 28
1 2 3