Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NE RAZUMEM !!!!!

Ne zelim da iznosim ime clanice, da ne bih prerano sudila, ali sve do sada mi ide ka prevari! Naime ,pre 28 dana sam jednoj clanici poslala upitnik za sandale,pitala za neke dimenzije ona mi korektno odgovorila dva tri dana posle, pre 23 dana ja joj dala adresu celu da posalje na rekla da ce poslati, vise od deset dana meni nisu stizale ni cipele niti ikakav odgovor. Posle desetak dana ona mi odgovara da je bila na nekakvom 'putovanju' te da nije mogla da ih posalje, i pita me da li zelim da ih odmah taj dan posalje. Ja joj kazem posaljite ih onda danas..to je bilo pre 20 dana ,i eto meni idalje nisu stigle , pritom sandale uipste nisu neke jeftine i htela sam ozbiljno da investiram u njih , ja ne znam u cemu je problem i ne razumem da neko ne zeli da proda cipele i veoma dobro zaradi na njima... sada sam joj napisala poruku gde sam joj rekla da ako mi ih u sledecih par dana ne posalje smatracu da je u pitanju prevara..sada ulazim u njene predmete i vidim predmeta nema,obrisan je. Ne znam sta da mislim?! Clanica ima 20+ pozitivnih utisaka...sta vi mislite? :/:/
2015 05 10
Nista mi tu nema logike . Uopste to ne razumem , jel hoces da prodas ili ne? Ako neces nema sta da trazis ovde . Lepo ostavi utisak i kraj . Treba mesec dana da cekas cipele koje TI kupujes , strasno [:vrtoglav]
2015 05 10
Ili ih nema ili je prevarant.
2015 05 11
Stvarno mi nije jasno... [:vrtoglav]
2015 05 11
Mislim da bi trebalo da ostavis ovde link njenog naloga, jer je iz price ocigledno da je nesto muljala.
2015 05 11
Nista ne znaci taj post, dok nema naloga clanice.
2015 05 11
POSLE MESEC DANA cekanja i zavaravanja,stalnih izvinjenja i pricanja da ce poslati odmah taj dan,od cipela nista , a evo pogledajte poruku koju mi je danas poslala: black111 , pre 1 sati poklonila sam ih rodjaki prosle nedelje, zato sa ih skinula. bilo mi je cimanje da se vraca posiljka ako ne nodgovaraju a novac mi trenutno nije neophodan, izvini molim te Pre 28 dana je trebala da mi ih posalje , posle toga pre 20,posle pre 14 dana je rekla da ce taj dan da mi ih posalje,usledile su onda moje poruke kada ce ,i da mi nista ne stize,ona se nije javljala..onda se udostojila da mi odgovori da je navodno na putu i da ce ako zelim poslati taj dan,i juce ja pobesnela napisala joj poruku, i eto njenog ovgovora!!! Samo da znate sa kim saradjujete,i da ne ocekujete previse da ce vam ova clanica ista poslati!!!
2015 05 11