Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

bezobrazluk...

nemogu da verujem da takve osobe postoje... razmenila sam se sa jednom doticnom clanicom,i dogovor je bio da svako svoju postarinu plati pri slanju,i ok ja sam naravno poslala jos pre 15 dana,i ocekivala da ce i ona meni,poslala sam joj 100 poruka ovde na sajt,ali mi ne odgovara,ipak mi je odgovorila,kao nema interneta pa nije bila konektovana,ajde ok nema problema,nije frka kada budes mogla posalji,sam ja njoj rekla,jer imam strpljenja i razumevanja,nisam od onih koje odmah daju negativnu ocenu..na kraju mi je napisala na poruku na mob.da ce poslati preporuceno,opet ok ja sam cekala i jos uvek cekam posiljku,da bih se ispostavilo na kraju da je se izbrisala ovde sa sajte,ok posto ima profil na fb-u (prodaja svastara pancevo) ja joj i tamo posaljem poruku,i nista,danas opet na njen mobitel,i naravno kulira oet nista...sta da radim? [:isfrustriran] [:besan] [:uplasen]
2013 05 31
Ne verujem da ista mozes uciniti povodom ovog slucaja . Ako se ne javlja sta ti vredi ? Sledeci put se pripazi, samo toliko mogu da kazem . . . [:vrtoglav]
2013 05 31
u pravu si elly456,gora sam ja sto uvek prva saljem robu,i uz to platim jos postarinu,vise necu nikada [:vrtoglav] ajd da mi je bar rekla da nema novaca,ili da nemoze trenutno slati,ok razumela bih,jer i meni se desava nekada da ostanem bez novaca,ili sam u frci,pogotovo sada,ali opet na kraju posaljem,iako malo cekaju,ja posaljem i ispostujem dogovor,jer ne bih da nekome nesto ucinim,sto ne bih volela sebi,ne razumem samo zasto se ne javi i kaze mi u cemu je problem? [:besan]
2013 05 31
Tu nista ne moze da se uradi. Ako je resila da te prevari, prevarila te je i kraj. Ja se ne bi nadala da ce mi vratiti stvari jer od toga realno nema nista... [:vrtoglav]
2013 05 31
izgleda da ce tako i biti jana13,ali opet ne shvatam takve ljude...
2013 05 31
Ni ja ih ne shvatam i nikad mi nece biti jasno kako mogu tako da se ponizavaju [:vrtoglav]
2013 05 31
[:besan] [:besan] malamara strasno,morati cu i ja pretiti,jer ta stvar za koju smo se razmenile je bila nova novcata,samo sam je probala [:besan]
2013 05 31
A malamara ova jovana555 nam je poznati prevarant [:smejati]
2013 05 31
[:smejuljiti] [:smejati]
2013 05 31
jana13 ne odgovaraju ti stvarcice za koje smo se razmenile??? [:tuzan] [:sokiran]
2013 05 31
Sve puca na meni, ali nadam se brzom mrsavljenju [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 05 31
hehe malamara upravo je se javila,i rekla mi je da zbog licnih problema nije mogla da posalje,pa ce sutra,ajde da vidimo i to,a jana13 cuvaj to trebati ce ti mozda [:lepota] [:lepota]
2013 05 31
Stvarno ne razumem takve osobe,uzasno mi je to. [:tuzan]
2013 05 31
starhinjabilja tako ti je to pogotovo ovde,mozete prevariti ko hoce [:sokiran]
2013 05 31
A jojjjjj prepade me [:osmeh] Reko da ne pricas o meni, a znam da sam platila postarinu, posto smo imale isti dogovor [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 05 31
1 2