Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zatecena sam...

Opisom jedne clanice u odeljku o meni... O meni ~Razmene NE ~OVde sam uglavnom zbog kupovine ~Ne kupujem odevne predmete koji se nalaze na jezivim lutkama i od onih koji promovisu obucu na trpezarijskom stolu ~Ako mi se svidi visoki sjaj i boja vaseg laminata u kuci moguce da imate vece sanse da kupim nesto od vas Prijatna kupovina meni a i vama!
2015 08 08
Iskreno niko ne voli 'aljkavuse koje slikaju odecu na betonu, na terasi koja je napolju itd..Izgled kuce dosta pokazuje i o izgledu te osobe, ali verovatno devojka nije sve bas mislila ozbiljno. [:kezitise]
2015 08 08
Meni je simpatično [:smejatise]
2015 08 08
Devojka se malo zeza a malo je i u pravu, stvarno je jezivo kad vidiš blatnjave čizmekanje na (trpezarijskom) stolu, kuhinjskom elementu... [:smejatise] Još kad ih pridržava ručica s fensi kandžama sa izrastkom, tri santima izraslog nokta, cirkoni, mašnice i ostale gromuljice koje se lepe po noktima... [:smejatise] Any meni je ovo zabavno, ne treba sve preozbiljno shvatati
2015 08 08
Ne mislim nista lose samo sam bas bila zatecena kada sam procitala...ja "akcentujem" stvar koja mi se dopada...noktice i ostalo ne primecujem jer ih je svuda..ali jos manje me zasenjuje laminat...
2015 08 08
Sa blatom na stolu se jos nisam susrela [:smejatise]
2015 08 08
Ima nas raznih [:smejuljitise] Po meni je skroz ok i da slikaju stvari i ispred kuce i na terasi dokle god to ne remeti ili ostecuje ili bilo kako utice na robu. Jedna clanica ovde cije stvari svako tol'ko propratim sa 200-300 pozitivnih redovno slika na terasi pored cveca i meni je preslatko i cak daje tu neku draz [:lepota] @Nikerym gde bre nadje te kandze i trpezarijske stolove bre?! [:smejatise] Ocigledno ne pratim desavanja [:kezitise]
2015 08 08
Svako od nas ima drugacije misljenje, po meni to nije bas higijenski [:kezitise] ona mozda jeste ukrasila okolo, ali je to i dalje prasnjava terasa, koliko god je ona cistila [:kezitise]
2015 08 08
@makicaca to jeste, imamo razlicita misljenja, normalno svi..mada ima i slucajeva da slikaju na sred nekog ....haosa ..Ja se secam na limundu jedan clan je slikao na kontejneru majcu i cizme na sred nekog blata itd....ima slucajeva istina Ja kad kupujem ispitam 1001 stvar premerim izmerim itd. ali to da je prasnjavo ..mislim da prasine ne moze covek da se otarasi ni u ormaru ni u kuci,( ima je svuda, sta da radimo) ali uostalom cisto sumnjam da devojke drze svoje stvari, cipele, nakit na terasi predpostavljam da se nakon slikanja vracaju u ormare [:smejatise] Ne znam sta je sa onom clanicom koja je prodavala ovde svoje kreacije(skupe doduse ali predivne stvari), ne secam se nika tacno. Ona je slikala u nekom prostoru ispred kuce na otvorenom i slike su bile divneeee naprosto.. udjes da se divis slici, privuce te vise to nego stvar [:lepota] To je najmanji problem po meni gde je slikano.. ali kad vidim prljavu stvar, nosen dodji ves....Jos mi je gore kad devojke prodaju donji ves NOV a na slici ona sa istim NOVIM gacicama....itd itd obuceno samo za slikanje [:smejatise]
2015 08 08
Najuzasnija stvar na svetu..prodaja "SAMO probanog vesa"...
2015 08 08
@twilight izvini ja sad skrenuh sa teme ali bre bas je odvratno videti tako nesto...meni se makar zivot smuci ali dobro neko bi ih kupio..mada mi nije jasno ni to. Nov ves moze se naci za 100-200 din pa i na pijaci, gde je poenta rizikovati sa nosenim u najmanju ruku...ja bas juce kupih tri para za 600 din u women secretu...pamuk, cipka da biras na rasporodaji [:lepota]
2015 08 08
Slazem se i sa tobom LocalGirl, ali opet kazem po meni nije bas lepo vracati tu stvar u orman posle slikanja na betonu..Prasina u kuci i prasina na betonu po kom se hoda nije isto, ali svakako da clanice nisu za izbegavanje, i kupila bih od njih da mi se nesto stvarno svidi jer bih svakako oprala odecu kad mi stigne, naravno prvo ispitala detaljno, ali na neki nacin me takve slike bas ne privlace, takvo je moje misljenje [:kezitise] Ali te gace, poboguuu da li stvarno postoji neko ko to kupuje? I da li stvarno misle da ce to prodati? Bolesnoo [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 08
Ma ocaj zivi...Jesmo mi svi u krizi i nemaju ljudi novca to je istina ali niko ne moze da me ubedi da nemaju za nov donji ves nego kupuju polovan. [:sokiran]
2015 08 08
Bas tako [:osmeh]
2015 08 08