Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

KUPUJE LI neko ovde? PRODAJE LI neko ovde?!

Vidim da se vise clanice zale da je prodaja stala. Ja sam neko vreme ovde lepo prodavala, Desi se povremeno nesto i kupim, ali da prodam tesko... U poslednje vreme non stop spustam cene, a clanice mi konstantno nude samo razmenu... Ja ne znam da li je u pitanju nemastina u Srbiji generalno, ali opet je ovde mnogo jeftinije nego kupovati u nekom butiku... Ne mogu da ne primetim da je sve stalo.. Da li je i kod vas tako?
2015 08 24
Slazem se u potpunosti, isti slucaj i kod mene.. Cak sam i primetila da nekako sto vise spustam cene-da bih sto pre prodala to je manja zainteresovanost.. Ne znam do cega je, izgleda ipak ne volimo da kupujemo po veoma niskim, skoro smesnim cenama.. :-)
2015 08 27
ljudi pate od toga da plate sto skuplje jer misle i da je kvalitetnije pa mogu posle da se kurce okolo koliko su platili marku,ne provereni kvalitet robe,a nas koji prodajemo kvalitetniju robu za male pare ne pogledaju ni kao smrdljiv sir jer misle da prodajemo krs I da je to iznosano
2015 08 27
Slazem se Jovana, bas tako.. Zato je izgleda vreme da podignemo i mi cene, mozda nesto i prodamo heheh :-) Nikada cena ne oslikava kvalitet, ali ocigledno se jeftine cene, rasprodaje i popusti vise ne traze. :-/
2015 08 27
kad bismo digle,odmah bi zatrazile da kupe.polazeci od sebe mrsko mi je da opet menjam cene [:smejuljitise] [:smejuljitise] neka stoje kako stoje,sama sam ih izabrala,ako sam se zajebala zbog toga,neka sam,ako ne prodam nista,poklonicu nekome kome zaista treba i usreciti ga [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:stidljiv]
2015 08 27
Ja juce podigoh malo cene da isprobam i odmah prodah 2 haljine... Neverovatno! A danas stavih na forumu 60% popusta na cene i niko nema da se javi... ja jedino da kazem hoce neko besplatno, a i tad bi me pitali da delimo postarinu. :)
2015 08 27