Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Smilujte se!

bitan je kontinuitet [:jezik]
2015 08 27
Gosn gacicar i gosn carapar, ako sam dobro pohvatala spansku seriju ovog foruma [:stidljiv] Rozarozaroza citam tvoj komentar i nikako da shvatim kako to broj predmeta na faxu moze da se napise na 4 strane, ili imas cetiri strane da ucis od tog ispita zakazanog za drugi... [:smejatise] danas sam nesto sporokapirajuca [:znojav]
2015 08 27
Carape me ne zanimaju, niti razumem zasto bi to nekoga lozilo... tako da, nisi bas dobro pohvatala tu seriju :D
2015 08 27
Pobrkala te sa undercoverom [:jezik]
2015 08 27
Pa ne moze covek sve u par dana sklopiti [:smejatise]
2015 08 27
Ali poslusaj me :) evo za jedan dan - 3 blocka :D adminka bas nema mnogo mozga... ali boga mi radiii :) svaka joj cast
2015 08 27
Ma ne broj strana za ucenje ahhahah nego broj stranica ovde koliko imam predmeta, imam predmete na 5 stranaokacene a nervira me to previse odece za prodaju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 27
Forum krpica je odličan (naročito od kada imamo novu adminku)! Na stranu svadjalačke teme, ali i te kako čovek može da se informiše na divnim, ozbiljnim, neozbiljnim, konstruktivnim temama, mislim onako "ženski", pomalo "tračarski" [:smejuljitise] QQQQQQQQQQQQQ - već 37.....idemo dalje .... PS Bez obzira što prodaja ide pa stane, u stvari više stoji nego što hoda - ali nema veze, ima divnih članica...
2015 08 27
Ma i ja gotivim forum krpica [:lepota] Navukla sam se, malo-malo pa pogledam šta ima novo
2015 08 27
1 2