Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Na sta to lici!?

Odvratan mi je nedostatak kucnog vaspitanja koji se iskazuje u situacijama kada me neko nesto pita, trazi sto premeravanja, 1500 fotografija, ja odgovorim, i onda taj neko ni da kaze "hvala", Slobodno moze da mi napise i "teraj se", ali bar neka napise nesto. Mrzim mutave ljude bez osnovne kulture!!! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 09 06
Nazalost takvih je sve vise [:osmeh] [:vrtoglav] Tako da nemoj da se nerviras zbog necije nekulture i da trosis svoje zivce. Cuvaj za nekog ko je stvarno vredan toga. [:lepota] [:poljubac]
2015 09 06
Isto tako i za razmene pregledaju profil ne nadju nista i iskuliraju te...Ovde vecina njih ne odg na poruke a kada je hitno sami nude [:besan] [:besan] [:lepota] [:lepota]
2015 09 06
A ne kapiram, jer se niko normalan ne bi ljutio kada kazes da ti ne odgovara, da ti se ne dopada i slicno. Ali me nervira kada me iscimaju i iskuliraju. Majku mu, i meni pise u odeljku "o meni" da ne radim razmene za satove, jer nisu moji, pa ipak odgovorim ili ih uputim da ponovo procitaju. Po meni je to nedostatak kucnog vaspitanja i nista vise. A, sta cu kada sam zivcana, pa se iznerviram za nanosekundu [:stidljiv]
2015 09 06
1000 puta mi se to desilo, zato sam i napisala u opisu, izmedju ostalog, da se ne trosi ni moje ni njihovo vreme. A sto se tice razmena, ako sam napisala da ih ne radim i jos sam pocela ispod svakog predmeta da pisem da mi se ne nude, glupo je pitati da li sam raspolozena za zamenu, mada ja i njima odgovorim. Naravno, ovo ne vazi za clanice koje rade razmenu. Smatram da ovde nedostaje mnogo osnovne kulture, ne dobija se suga od reci "dobar dan, izvinite, hvala, hvala u svakom slucaju, izvinite, zao mi je itd". [:osmeh]
2015 09 06
Uvek ima devojaka koje su kulturne, ali takodje ima i onih posle kojih ostanem zabezeknuta. [:pospan] Po meni to ispitivanje oko mera, i detaljnih opisa je okej dok ne predje odredjenu granicu. X puta mi se desavalo (a otvorila sam profil pre 3 nedelje) da mi posalju poruku sa 15 pitanja i nakon mog odgovora mi se ne jave nikada. Isto tako za puki bezobrazluk smatram kad mi neko posalje upit, i na kraju poruke "razmena?" kada mi je naznaceno da ne radim to. [:plakati]
2015 09 06