Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim za misljenje

Da, na temi koju je otvorila ona, a Vama hvala na podsci, prosto nisam mogla da cutim [:vrtoglav]
2015 09 10
Izbrisala je temu! Ne mogu da verujem, KaTjaP ti si mi poslala link, a sada je nema
2015 09 10
Nemoj da se nerviras , ubaci za prodaju .... sigurno ces brzo prodati
2015 09 10
[:sokiran]
2015 09 10
Da, obrisana je tema, sad sam i ja videla, ne znam zbog cega, jer ako neko trazi misljenje o necemu, mora biti spreman da cuje i razlicita misljenja. Smatram da je neumesno kvalifikovati nekoga kao Lujku kada se vidi iz konverzacije da nije bilo ruznih reci niti vredjanja sa tvoje strane, vec je dat predllog da se resi problem. Sve se moze resiti na lep nacin, bez vredjanja. [:osmeh]
2015 09 10
probaj sa najlonkama, ovo za kozne cizme jeste u pravu da se sire i oblikuju kod sireg stopala, ali je to mogla znagi i pre prodaje i naglasiti
2015 09 10
Sto obrisa temu,pa videla da nije u pravu?! Jos vredja,mislila je da ce da je podrze..I sta bi na kraju? Ajde florida javi se u temi [:stidljiv]
2015 09 10
A koje cizme su u pitanju? Probaj sa kesom,mozda zaista upali ili ovo sa najlonkama :) Ja sam u cipele stavljala carapu natopljenu sa omeksivacem da popusti i uspelo je, tako da ovi trikovi zaista mogu da pomognu nekad :D Ja sam skoro,tacnije pre 2 nedelje imala saradnju sa Floridom i sve je bilo u najboljem redu,sandale lepse nego na slici..hm bad me cudi sada ovo :/
2015 09 10
u, nikako nista da maze, posto je prava koža u pitanju, moze samo da pobudjaju unutar cizme i da joj posle cak i smrde noge od njih [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 11
kako ste pocele ocekujem da joj neko napise da devojka namaze noge dobro jutro margarinom pa da proba da obuje cizmice iskreno ja slabije prodajem obucu bas iz ovakvih razloga ubacivala sam ranije cizmice i kad krenu pitanja za deblje stopalo za uze za siri list za uzi ja se totalno zbunim i odustanem od prodaje bilo me strah da nesto necu opisati kako treba nebi da se jurim sa nekom clanicom za jedne cimice
2015 09 11
Ne treba niko nicega da se plasi, nikakve prodaje ako verno opise predmet, a jos manje da bezi od takve prodaje. Ako prodavac ne zna tacno da li je za uza ili sira stopala, za uze ili sire listove, moze da izmeri na kraju krajeva, pa neka kupac odluci, on zna svoje mere najbolje i mere prethodne obuce. I naravno , pod uslovom da verno kaze i opise od kog su materijala jer danas mnogi kako sam primetila brkaju npr. kozu i eko-kozu, sto moraju da nauce da nije isto kad vec zele da prodaju, nije tesko raspitati se ako ne znas. Ja sam od Sovice konkretno kupila nove novcate cipele koje i dan danas nosim, od prevrnute koze i secam je se kao OK prodavca, iako sam i sama morala i pocetku da stavljam vatu sa alkoholom na deo cipela oko pete jer je malo zuljao ali posto je u pitanju koza, to je brzo proslo i prilagodilo se.
2015 09 13
1 2