Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zaaaasto??

Devojke nesto traze i kad im se ponudi nema odgovora bar da kazu da su nasle ili ne zele taj ponudjeni predmet.. Takodje sam zelela da kupim jedan predmet dogovorila se sa devojkom i ona nije dosla niti se javila posle a videla sam da je par puta bila aktivna.. Kad hocu da kupim nesto, devojka mi ponudi snizenje ja predlozim svoju cenu, opet nema odgovora.. :( :( :( :( :(
2015 09 13
Kratko i jasno.neozbiljnost i bezobrazluk
2015 09 13
ja sam htela da kupim jaknu,dobila sam jedan odgovor,slala sam poruke ali nije bilo odgovora,jakne vise nema ,bezobrazluk
2015 09 13
Desava se.. Mene je bas pre neki dan devojka pitala da spustim cenu, ja je jos pitam za koliko, ona da odredi, i nije se vise javila
2015 09 13
Ali je njima u cilju da prodaju.. Bar da odgovore da su odustali od prodaje ili nesto bilo sta da kazu
2015 09 13
Zasto jednostavno kad moze komplikovano,mislim da se uglavnom svi vode time :D Ja licno volim da kada kupujem ostvarim sto brzu,efikasniju saradnju,ponudim neku realnu cenu,trazim popust po ceni postarine i slicno i do sad nisam imala problema. Sto se tice opcije trazim,cesto i ponudjeni predmeti ne odgovaraju opisu trazenih,a ponekad je i gubljenje vremena gledati nesto sto nismo trazili. Povrh svega,ovaj sajt treba shvatiti ozbiljno u smislu koretke saradnje,realnih opisa predmeta i neke vrste pristojnosti,a opet ne treba se ostvrati na neke probleme koji nisu resivi. Ponekad je mnogo bolje umesto opcije trazim,da sami prelistamo sve na sajtu,pa tek onda objaviti temu
2015 09 13
A za neodgovaranje,jeste bezobrazno ne odgovoriti na pitanje.koje se tice kupovine
2015 09 13
ne zam zasto se postavlja predmet,ne znam ni sama koliko sam poruka poslala,na kraju mi se smucilo i kupim drugu jaknu
2015 09 13
ja sam otvorila temu da trazim haljinicu, naglasila da se tamo postavljaju ponude, sacuvaj Boze sta je ponudjeno, nasla sam od 3,4strane ponude samo jednu haljinicu koja je prema opisu. Napisem-ne sintetika, eto sintetike. Napisem-ne da se pegla, eto haljine koja je cela izguzvana i mora pod peglu. Napisem-ne prugaste, ono bas dodju prugice.......... Kome onda da odgovaram??? Koga da postujem?
2015 09 13
A moram da ispricam situaciju, pitam devojku za torbu, htela sam da je kupim i trazila sam dodatne slike.. Devojka mi posalje na viber, spusti cenu 200 din, sve super, medjutim vidim da je rucka pukla na jednom mestu, to se ne vidi na slikama koje su postavljene na sajt vec na slici koju mi je poslala.. Pitam da li je to rucka pukla, vidim da ima ostecenje, ona kao ne, ne, verovatno se ne vidi lepo na slici, iako se jasno vidi da je ostecena.. Dopisivanje traje ceo dan, u razmacima od po par sati od poruke do poruke, nismo se kacile u isto vreme na sajtu.. Sto je najgore ja i dalje zainteresovana, ceo dan razmisljam kako da saniram to ostecenje.. Htela sam da joj ponudim da spusti za jos 100 din, da mi sa postarinom izadje na pocetnu cifru koju je stavila kad mi ona odgovara da je tasnu vec poslala.. Bas sam se bila iznervirala.. Na moju poruku da je trebalo da mi kaze ako nisam bila prva koja se interesovala, a ako jesam red je bio da imam prednost, da me pita da li je zelim ili ne, nije odgovorila.. Od tada je proslo 10-ak dana, ona se uredno loguje, tasna je uredno i dalje u ponudi, a novog utiska nema u tom periodu.. Ne znam sta da mislim zaista
2015 09 13
Pa u tom slucaju mi je ok da ne odgovorim ako neko ponudi suprotno nesto, ja pisem trazim skiny farke 27 u ponudama dobijem baggy ili nesto iz proslog veka.. Nadjem na kraju farke i dog se sa devojkom sve kad smo trebale da se nadjemo ona se ne javi
2015 09 13
Ili pitas za mere i odgovor " saljem do veceras" i nikad ne dobijes, a uredno se prijavljuju, zapratim ja nekad takve koji obecaju i mogu vam reci da nista ne prodaju mesecima, pa ne znam za sta im onda sluze predmeti u prodaji. [:vrtoglav]
2015 09 13
material, cuti neka, mozda je i bolje, a sigurno ce se oglasiti neka na forumu kako je prevarena jer joj je dosla torba sa puknutom ruckom.......
2015 09 13
Odgovor na prvo "Zašto?": Zato što je i ta njihova potražnja reklama. Pogotovo ove što svaki dan otvaraju po 2 teme, jedna u kategoriji Rasprodaja da reklamiraju svoju ponudu, a onda i u kategoriji "Tražim" da pitaju ko radi razmenu, a i naravno, "ako se ne nađemo, uvek može popust (link ka prvoj temi)". Dalje, šta mi se desilo jednom. Članica je tražila nešto, više se ni ne sećam tačno šta. Po prvi put da sam imala da ponudim identično, uvek bude nešto slično. Napisala je da joj se šalju poruke, pošaljem ja njoj poruku, da bi ona meni odgovorila nešto u fazonu da nije bitno to što je ona tražila nego ona daje toliko i toliko popusta. Ako traže već nešto stvarno, a ne odgovore, to je zato što im se smučilo da dobijaju nešto deseto od onog što traže. Ja sam jednom našla preko teme, sve ostalo sam kucala u pretragu i gledala dok nisam počela da vidim duplo, ali našla sam! Odgovor na drugo "Zašto?": Ovde se postavljaju predmeti koji služe samo da privuku pažnju, a ne i da se prodaju. Odgovor na treće "Zašto?": Znam da se to desilo još jednoj članici. Videla je temu, tipa 50% na sve predmete, i poslala poruku. Članica koja je postavila tu temu joj je odgovorila da se popust ne odnosi na taj predmet.
2015 09 13
Nekako se uvek setim knjige "1000 zasto 1000 zato "pri ovakvim temama [:osmeh] . Najcesce kada se javim na temu gde neko "nudi razmenu" , kako se javim ustu izbrisu i ponove odmah sa novim slicicama" jadan ja niko se ne javlja na temu". Zakljucak, najveci broj njih nije realno zainteresovan za razmenu vec reklamu tako da je cath95 to jos bolje opisala. Sto se ostalog tice, svima se vec sve glupo vec dogodilo tako da je nepotrebno i pisati o odgovorima na upite koji nikada ne stignu, fotografijama kojih nema ili stignu posle 2 meseca, artiklima koji su prodati i "slucajno" zaboravljeni bas kada pitate za njih ( mislim da je nerealno zaboraviti na prodat predmet a imate ih ukupno 50npr [:smejuljitise] ili mozda nije?!). Fenomeni krpica sa kojima ja sigurno necu saradjivati ma kako lepe predmete imali.
2015 09 13